top of page
4 Csepel_SC_ sportkomplexum.jpg
ÜDVÖZÖLJÜK
csepel_sc_edited_edited.png
WEBOLDALÁN

MINDEN AMI CSEPEL SC

EGYESÜLETEK, TÖRTÉNETÜNK...

LÁTVÁNYTERVEK

FB. Németh Szilárd.jpg

Ismét csepelieké a bajnokok sorát kinevelő sportklub

 

Örömteli hír, hogy csepeli tulajdonban alakulhat újjá az ország egyik legeredményesebb klubja, a Csepel Sport Club, miután a csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány visszavásárolta a Csepel SC Alapítványt az Indotek Group-tól.

Az adás-vételi szerződés megnyitja az utat a három csepeli sportingatlan, a teljesen leromlott állapotú Béke téri központi sporttelep, a Hollandi úti kajak-kenu vízitelep és a Gubacsi hídnál lévő evezőstelep fejlesztése, és az ott folyó sportélet újjászervezése, támogatása előtt.

15 évig küzdöttem azért, hogy a csepeliek visszakaphassák a helyi baloldali politikusok által tönkretett, szétlopott, majd eltékozolt sportklubot. Azonban ezzel már nem, csak a jövőnknek biztos alapot és követendő példát adó dicsőséges múlttal szeretnék foglalkozni. Egy új, egységes, modern Csepel SC-t építünk, amely méltó lesz ahhoz az 1912-ben alapított klubhoz, amelynek a nagyszerű sportolói 20 olimpiai, több mint 100 világ- és Európa-bajnoki címet szereztek a magyar nemzetnek.

A fejlesztéssel és működtetéssel az eredeti célt és annak kedvezményezettjeit fogjuk szolgálni. Hiszen a Csepel SC - „alapvetően a kerület, tágabb értelemben a főváros és agglomerációja dolgozói és azok gyermekei egészséges életmódjának elősegítésére, sportolásának biztosítására jött létre. Kedvezményezettjei: Budapest XXI. kerületének lakossága, szabadidő-, diák-, tömeg- és versenysportja.”

A Csepel SC kerületünk méltó jelképe, ugyanúgy, mint Weiss Manfréd öröksége vagy épp’ a csepeli HÉV. Ezért az abban zajló sportélet újjáépítésével minden csepeli nyerni fog. Az ő nevükben is hálásan köszönöm - a sportot nemzeti ügynek, stratégiai ágazatnak tekintő - Magyar Kormány anyagi és erkölcsi támogatását.

Hiszem, hogy a sportolók, edzők, mesterek és szurkolók támogatásával, munkájával, kitartásával és tehetségével a Csepel SC ismét a legnagyobb magyar sportklubok közé kerülhet.

Hajrá Csepel!

 

 

Németh Szilárd

a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia alapítója

LEGFRISSEBB HÍREK

Nyílt levél Märtz János alelnök és Borbély Lénárd polgármester Urakhoz!

csepel_sc.jpg

Nyári Tábor

291456151_160125079881263_5202847597023608991_n.jpg

Nyílt levél Borbély Lénárd Polgármester Úr részére

csepel_sc.jpg

Kolonics Györgyre emlékeztek Csepelen halálának 14. évfordulóján

FLA_1931.JPG

Bevált a modell az állami szinten kiemelt sportági akadémián

High School Wrestling

Alakul a Csepel Torna Club labdarúgó szakosztálya

285631087_154937483733356_6052108194453509459_n_edited.jpg

TÁMOGATÓINK

ME_BGA.png
KIMBA.png

- MÉDIA -

VIDEÓINK

Csepel SC - jelen
Play Video
- Csatlakozzon hozzánk -

IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELEÜNKRE!

Értesüljön a legfontosabb hírekről!

MONDD, HI!

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
csepel_sc_edited.png
bottom of page