top of page

A második félidőben döntöttünk az Issimo ellen

Előzetesen nem számított senki könnyű mérkőzésre a BLSZ I. osztály 22. fordulójának zárómeccsén, ahol a XV. Kerületi Issimo SE látott vendégül bennünket a Budai II László stadionban. Ez be is bizonyosodott az első félidőben, ám a szünetben magasabb fokozatba kapcsoltak Lázok János tanítványai és hozták a kötelező feladatot, s vele együtt a 3 bajnoki pontot Csepelre.


XV. Kerületi Issimo SE – Csepel TC 1:3 (1:1)

Budai II László Stadion Jv.: Bartis László (Reith Tamás, Király Szilveszter)


Issimo: Zöldesi I. – Fridrich G., Kaszab D., Sztojanovits Z., Kelemen L. (Tóth B. ’61), Gonda Cs. (Kovács L. ’87), Berndt A., Kovács D. (Oliveira De F. ’51), Kovács K. (Spánitz L. ’73), Szabó M. (Kocsis J. ’73), Vései M.

Vezetőedző: Domján Norbert


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csákány Levente, Bende János, Torda Bence, Menyhei Gergely, Gauzer Levente, Seregy Tamás, Kristó Dominik (Mészáros László ’56), Szabó László (Mészáros Roland ’90), Vörös Bence (Takács László ’79), Pócsa Csaba

Vezetőedző: Lázok János


Gólszerzők: Berndt A. ’27, ill. Seregy Tamás ’32, Pócsa Csaba ’63, Menyhei Gergely ’83



Lázok János: - Hoztuk a kötelezőt, örülök, hogy úja rátaláltunk egy győzelmi szériára, ami bízom benne, hogy tovább is folytatódik. Az első félidőben sajnos nem volt megfelelő a hozzáállás a játékhoz, amit megbeszéltünk azt nagyon lassan, körülményesen csinálták a srácok, ezért a szünetben kisebb fejmosást kellett tartanom a fiúknak. Ez hatásosnak bizonyult, mert a második játékrészben már olyan volt a játék képe, amit szerettem volna eredetileg is. Minimum így kellene kinéznie a játékunknak, mint a második félidőben. Megyünk tovább, szerdán a Budapest Kupa döntőbe kerülésért harcolunk meg, majd jön hozzánk a REAC a hétvégén és remélem, hogy egy sikeres hetet zárunk majd 7 nap múlva.


205 views0 comments
bottom of page