top of page

Balszerencsés vereség a MOL Magyar Kupában

Bár megvolt az esély a győzelemre is, sajnos nem tudtunk élni vele és a kiváló erőkből álló, egy éve még NBII-ben szereplő Szentlőrinc SE a mérkőzés utolsó perceiben „kiénekelte a sajtot a szánkból” így továbbjutott az első számú hazai kupasorozatban. Csapatunk azonban megmutatta, hogy egy magasabb osztályú együttes sem mehet biztosra ellenünk!Csepel TC – Szentlőrinc SE 1:2 (1:0)

Csepel Stadion, Jv.: Takács Ákos (Holpár Gergely, Cseresznyák Csaba)


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Bende János, Csabafi Szabolcs (Pásztor Péter

’80), Torda Bence (Kristó Dominik ’46), Németh Zoltán (Mészáros László ’65)

Zsivoczky-Pandel Péter, Urbin Márk, Csernák Kristóf, Pesuth Simon, Gere

Zoltán (Sükösd Krisztián ’46), Pócsa Csaba (Mészáros Roland ’65)

Vezetőedző: Zsivóczky-Pandel Gyula


Szentlőrinc SE: Nagy Sz. – Németh M., Medgyesi M.. Grabant B. (Kiss M. ’96), Keresztes B., Havas A., Kiss- Szemán P., Múcska V. (Cserneczky L. ’96), Szabó Z. (Tamás L. ’46), Kesztyűs M., Major P. (Rétyi R. ’46),

Vezetőedző: Pichler Gábor


Gólszerző: Torda Bence ’43. ill. Keresztes B. ’60, Rétyi R. ’93Zsivoczky-Pandel Gyula:

A mérkőzést követően azt tudtam mondani a játékosaimnak, hogy gratulálok ahhoz, amit ma letettek az asztalra. A vereségtől függetlenül a mai este még egységesebbé kovácsolta csapatunkat, a jövőt tekintve pedig mindenképpen pozitív a hozadéka. Az a taktika, amit kidolgoztunk ült, ne feledjük, hogy ez a csapat tavaly még az NBII- ben szerepelt, és a magja ott is maradt a klubnál… Ugyan többet birtokolták a labdát, helyenként domináltak is, de azok a pozíciók, ahol labdát tudtunk szerezi, mind gólveszélyesek voltak. Három-négy ziccerünk is volt az első félidőben, Torda Bence pedig egy remek szabadrúgás kombinációból fejjel be is vette a kapujukat. Ez mentálisan mindenképpen feldobott bennünket, de a második félidőre „bele kellett nyúlnom” a csapatba, ami felborította a korábbi elképzeléseinket. Torda Bencének és Gerének is kisebb sérülése volt, amit nem akartam tovább kockáztatni, így le kellett hoznom őket a bajnokság érdekében. Kicsit tehát át kellett szerveznem a csapatot, aztán egy elkerülhető gólt kaptunk, melyet követően újfent reagálnom kellett szerkezetileg, ugyanis túl sok beadás érkezett a szélekről. Mindemellett egy teljesen jogos 11-est kaptunk, amit a kapus bravúrral hárított, a végén pedig megszerezték a mindent eldöntő gólt, ahonnan aztán már nem volt tovább. Összességében gratulálok a csapatnak, és természetesen a kiváló hangulatot biztosító szurkolóinknak is, megyünk tovább, irány a bajnokság és a Budapest Kupa!
139 views0 comments

Comments


bottom of page