top of page

Beszéljünk a felnőtt csapat másik feléről!

Ahogy már említettük, a Csepel TC felnőtt csapat nem teljes. A sérülés a labdarúgás szomorú velejárója, így az is előfordul, hogy a játékosok, akik hétről-hétre keményen készülnek az aktuális ellenfelek ellen, olyan ütközéseket, játékszituációkat vállalnak, melyek kockáztatják testi épségüket. Lássuk azonban, hogy mi a helyzet ezen a területen:


Kovács Dániel kapusunk, akit még januárban műtöttek, meniscus degeneráció miatt, hamarosan újra a csapattal edzhet. A térde szerencsére jó ütemben javul és mindent megtesz, hogy minél hamarabb visszatérjen a csapathoz.


Bencze Márton csatárunknak, aki még a 2021/22-es szezonban sérült meg, a télen porcleválást diagnosztizáltak a bal térdében, amit januárban meg kellett műteni. Az állapota folyamatosan javul, rendszeresen vesz részt rehabilitációs és erőnléti edzéseken, hogy a bajnokságban ő is hozzá tudja tenni a részét a sikerekhez.


Béres Zoltán komplikációmentes beavatkozáson van túl. Térdében meniscus porc törést diagnosztizáltak és szűnni nem akaró gyulladást, melyet a porcban képződő ciszták okoztak. Szerencsére Zola is már a rehabilitáció folyamatát végzi türelmesen és minden erejével azon van, hogy a védelem ismét kirobbanthatatlan tagja legyen.



Dányi Roland a Gárdony-Agrádi Gyógyfürdő elleni edzőmérkőzésen egy szerencsétlen mozdulat következtében sérült le. A 18 éves játékos jelenleg is a diagnózist várja és minden gondolata a visszatérés körül kering. Teljesítménye alapjn már-már a kezdőcsapatban számolhattunk vele, most azonban vár rá az a kihívás, hogy ismét bizonyíthasson az edzői stábnak.


Németh Zoltánnak az 1908 SZAC elleni bajnoki meccsen a combizma meghúzódott, mely után egy rövidebb kihagyásra kényszerült. Zoli már a csapattal mozog könnyített feladatokat végez. Reméljük, hogy a héten már láthatjuk a keretben ismét.


Minden játékosunknak gyors felépülést kívánunk!

200 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page