top of page

Budafokon a TFSE ellen

A bajnokság tavaszi szakaszának harmadik fordulójához érkezik a BLSZ I. osztályának mezőnye, ahol a TFSE vendégei leszünk Budafokon, a Promontor utcai stadion műfüves játékterén. A tavaly ilyenkor még BLSZ II-ben vitézkedő kék-fehérek a kezdeti botladozások után úgy néz ki felvették a „blasz egy” ritmusát és ősszel a 8. helyig tornázták fel magukat. Az egykori csepeli betonkemény védő Elekes József tanítványai összességében negatív mérleggel álltak a 15. fordulót követően, ehhez az idén lejátszott 43. sz. Építők (1:2) és a Budafoki MTE II (0:2) elleni vereségek adódtak hozzá, így jelenleg a 10. helyet foglalják el a tabellán. Hatszor hagyták el győztesen a pályát (Issimo, Pestszentimre, Ikarus, Rákosmente, SZAC és Szabadkikötő), egy döntetlen (Testvériség) és nyolc vereség mellett.

Tavaly szeptemberben a Béke téren csak nehezen sikerült feltörnünk a védelmüket, de Takács László két góljával végül sikerült otthon tartanunk a három pontot. Csapatunk az elmúlt fordulóban az 1908 SZAC otthonában aratott 2:1-es sikerrel továbbra is jelezte, hogy az élbolyban a helye, és a rendkívül sűrű élmezőnyben már akár az előttünk álló hétvégén sikerülhet az előbbre jutás. Riválisaink közül a Budafok a Vízművekhez, az Unione a REAC-hoz, míg az Építők az Issimo-hoz látogat a márciusi első játéknapon. A TFSE – Csepel TC

összecsapásra március 4-én, szombaton 19 órakor kerül sor Budafokon, ahol Pozsonyi Balázs lesz a játékvezető, segítői Újhelyi Norbert és Csékei Andor lesznek.

66 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page