top of page

Budapest Kupa: finálét ért a magabiztos győzelem

Meglehetősen hűvösre fordult időben és némileg szokatlan időpontban (este fél kilenckor) került sor a Budapest Kupa idei kiírásának első elődöntőjére, ahol a BLSZ II -es Nimród SE a harmadosztályú feljutásra pályázó együttesünket fogadta a Siketek SC (Goldball ’94) sporttelepén. A két csapat közti osztálykülönbség már az első félidőben kijött, így a hétgólos sikernek köszönhetően - a Csepel FC két évvel ezelőtti döntője után - idén ismét kék-piros alakulat küzdhet majd a fináléban a Pestszentimre SK ellen.



Nimród SE – Csepel TC 0:7 (0:5 )

Siketek sporttelep, Jv.: Gyana Gergely (Sudicky Bálint, Czakó Tibor)


Nimród: Gábor V. – Könczey B., Bocsev B. (Batta Cs. ’73), Halász G.,Romhányi B., Labundy M. (Szabó N. ’63), Jánossy B., Imre Á. (Deák Á. ’46), Bolgár R. (Kwabena O. ’46), Halász D., Könczey Zs.

Vezetőedző: GendurGábor


Csepel: Szűcs Krisztián – Bende János, Torda Bence (Jencsik Szilárd ’75), Mészáros László (Csákány Levente ’54), Zsivoczky-Pandel Péter (Kiss Marcell ’75), Menyhei Gergely, Gauzer Levente, Seregy Tamás (Takács László ’46), Kristó Dominik, Szabó László (Mészáros Roland ’46), Pócsa Csaba

Vezetőedző: Lázok János


Gólszerzők: Seregy Tamás (2) ’28, ’39, Pócsa Csaba ’31, Menyhei Gergely ’33, Kristó Dominik ’34, Gauzer Levente ’57, Zsivoczky-Pandel Péter ’63


Lázok János

Gratulálok a csapatnak, ezt célt, amit elértünk, csak maguknak köszönhetik a srácok. Aki látta a meccset az tapasztalhatta, hogy úgy játszottak, amire képességeik predesztinálják őket. Teljesen mindegy, hogy ezt egy alacsonyabb osztályú ellenfél ellenében sikerült megmutatni, ne feledjük, hogy a Nimród például kiejtette azt a Testvériséget, akivel mi megszenvedtünk. A játék, a mozdulatok gyorsasága végre megfelelő volt, ez az amiket mindig is elvárok a csapattól és ezt kell még tökéletesebbre fejleszteni. Következik egy „kvázi” sorsöntő meccs a REAC ellen a hétvégén, ami nem kell, hogy különösebb nyomást helyezzen a játékosokra. Bizakodó vagyok, meglátásom szerint jó állapotban van a csapat úgy koncentráltságban, mint önbizalom tekintetében és fizikálisan is. Várjuk a szombat délutánt, remélhetőleg hasonló játék újabb győzelemmel párosul majd hazai közönségünk előtt.

bottom of page