top of page

Budapest Kupa: címvédőhöz méltó kezdés

Updated: Sep 21, 2023

Talán nem a legideálisabb, szerda esti időpontban mutatkozott be csapatunk a labdarúgó Budapest Kupa idei kiírásban, ám játékosaink ezzel mit sem törődve, már az első félidőben három gólt szerezve végül magabiztosan győztek. Az utóbbi két, Ikarus elleni meccs végeredményéhez hasonlóan ezúttal is 5 gólt szerezve (igaz ezúttal egyet kapva) múlták felül a házigazdát, s jutottak tovább a következő fordulóba.Ikarus BSE - Csepel TC 1:5 (0:3)

Mátyásföld, Ikarus sporttelep, Jv.: Kiss Gergő (Sudicky Bálint, Vida Gábor)


Ikarus BSE: Tuza Zs. – Darvas A., Dósa Á., Papp G., Szél B. (Zsemlye D. ’68), Komlódi D., Ferkel M. (Bunevácz B. ’46), Schile B. (Csillag A. ’56), Gaál – Szabó K. (Tisza M. ’46), Juhász Á. (Pongor P. ’46), Makai B.

Vezetőedző: Lőricz Emil


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Torda Bence (Gere Zoltán ’72), Németh Zoltán (Pásztor Péter ’72), Zsivoczky-Pandel Péter (Bencze Márton ’60), Urbin Márk, Csernák Kristóf, Csákány Levente, Takács László (Fodor Vince ’79), Mészáros Roland, Sükösd Krisztián, Balogh Bence (Csabafi Szabolcs ’60)

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


Gólszerzők: Zsemlye D. ’88, ill. Balogh Bence ’10, Zsivoczky-Pandel Péter (2)’14, ’25, Németh Zoltán ’67, Gere Zoltán ’84

Zsivoczky-Pandel Gyula:

Röviden: hoztuk a kötelezőt, kicsit bővebben kifejtve: azt hiszem, hogy az egész mérkőzést végig uralni tudtuk, akár az első, akár a második félidőt tekintve. Magabiztosan játszottunk, szép gólokat szereztünk. Fontos volt ez a siker a budafoki mérkőzés után, egyben ez egy jó felvezetője is az előttünk álló bajnoki összecsapásnak. Ezzel ezt a meccset le is zártuk, innen fogva a következő erőpróbára koncentrálunk. Tisztában vagyunk a céljainkkal, azoknak mindent alárendelünk, örülök, hogy a csepeli szurkolók ma is elkísérték a csapatot és ismét egy győzelemnek örülhettek velünk együtt. Külön gratulálok a saját nevelésű Fodor Vince bemutatkozásához a felnőttek között.

138 views0 comments

コメント


bottom of page