top of page

Budapest Kupa: megvan a továbbjutás

Címvédőként lépett pályára a Csepel TC felnőtt férfi labdarúgó csapata a Budapest Kupa kiírásának 3. fordulójában, ahol a Rákosmente FC (ex RKSK) vendége volt csapatunk az Újlak utcában. A legfontosabb tény, hogy sikerrel abszolváltuk a találkozót.



Rákosmente FC – Csepel TC 1:2 (1:1)


RKSK Sporttelep, Jv.: Fekete László (Tóth Attila, Csékei Andor)


Rákosmente: Hay L. – Nagy M., Veress D., Ország O., Kaplár- Fehér B., Vattai B., Darázs D., Mascsák B. (Angel M. ’89), Roha L. (Barbara I. ’81), Ott M. (Potocska R. ’88), Duhonyi Sz. (Kampó D. ’81)

Vezetőedző: Nagy Árpád


Csepel TC: Kovács Dániel – Csabafi Szabolcs, Torda Bence (Németh Zoltán ’46), Mészáros László, Dunai András, Urbin Márk, Gauzer Levente (Bende János ’62), Gere Zoltán (Sükösd Krisztián ’69), Csákány Levente (Bencze Márton ’46), Mészáros Roland, Balogh Bence (Vörös Bence ’46)

Vezetőedző: Zsivóczky- Pandel Gyula


Gólszerzők: Ott M. ’45, ill. Dunai András ’20, Bencze Márton ’73



Zsivóczky- Pandel Gyula:

Sajnos meglehetősen enerváltan játszottunk, sok párharcot elveszítettünk a mérkőzésen, ehhez hozzájött a rendkívül kis méretű pálya, ellenfelünk pedig minden erejével igyekezett labdákat szerezni és azokból kontrákat vezetni. Mi ezúttal is rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, melyeket rendre ki is hagytunk… Egy kicsit ludasnak érzem én is magam a mai meccset illetően, ugyanis a mögöttünk lévő hetet a bajnoki mérkőzés jegyében „picit megnyomtuk”, ami érződött a csapaton. Ez azonban nem lehet kifogás, ennél sokkal hatékonyabban, mentálisan erősebben kell a bajnoki mérkőzésre felkészülni. Megint csak azt kell mondjam, mint tavaly a Budafok elleni vereségnél: jókor jött ez a pofon -bár most nem kaptunk ki-, ez egy időben érkezett figyelmeztetés számunkra! Pozitívum, hogy ezt a meccset -ha nehezen is-, de lehoztuk. Lesz egy hetünk, hogy a frissítést megcsináljuk és fizikálisan rendben legyünk a bajnoki rajtra, ehhez természetesen mentálisan is mindenkinek készen kell állnia, legyen az stábtag vagy csapattag, mindenkire megfelelő állapotban lesz szükség, hogy ott folytassuk a szereplésünket, ahol tavaly ősszel abbahagytuk.

Recent Posts

See All
bottom of page