top of page

Gólzáporos siker az újonc ellen

Updated: Feb 22, 2023

Csapatunk már az első félidőben eldöntötte az Issimo SE elleni találkozót, de azért a második játékrészre is akadt még látnivalója szurkolóinknak. A találkozó előtt egy perces gyászszünettel emlékeztünk meg a vendégek tragikus hirtelenséggel elhunyt U19-es játékosáról Pásztor Patrikról.




A találkozót követően éppen a 38. születésnapján értékelte a mérkőzést Lázok János

vezetőedzőnk, akinek ezúton is boldog születésnapot kívánunk!



Csepel – XV. Kerületi Issimo SE 7:1 (5:0)


Csepel Stadion, Jv.: Bereczki Miklós (Rózsa Gergely, Nyekita Brúnó)


Csepel: Kovács Dániel – Bende János, Mészáros Roland, Jencsik Szilárd, Torda Bence, Mészáros László (Kristó Domink ’64), Zsivoczky- Pandel Péter, Vörös Bence (Pócsa Csaba ’64), Gauzer Levente (Béres Zoltán ’76), Papp Ákos (Németh Zoltán ’64), Menyhei Gergely (Takács László ’57) Vezetőedző: Lázok János


Issimo SE: Zöldesi I. – Spánitz L., Kaszab D., Törzsök M. (Soós B. ’62), Gál T., Kindlik Á. (Horváth Zs. ’62), Kerezsi D. (Zabos Z. ’46), Kovács K. Kovács L. (Ötömösy I. ’30), Szabó M., Kupás Z. Edző:


Gólszerzők: Zsivoczky- Pandel Péter (4) ’7, ’22, ’28. ’79, Bende János ’14, Vörös Bence ’38, Torda Bence ’51




Lázok János: "Elégedett vagyok az első félidővel, mert az első perctől kezdve azt játszották a fiúk, amit látni szerettem volna… Ezt kell még gyorsabbra, még intenzívebbre feltornászni… A második félidőben látottakkal már nem voltam teljesen elégedett: a csereként beküldött játékosainknak meg kell érteniük, hogy bizony meg kell harcolniuk a posztjukért, amit sajnos nem láttam rajtuk, néhány kivételtől eltekintve nem a megfelelő felfogásban léptek pályára. Ezen is változtatni fogunk. Összességében persze örülök a sikernek, mert egyre inkább azt látom megvalósulni amit a tréningeken gyakorolunk, illetve kezdik megérteni, amit a kezdetektől fogva mondok nekik, hogy magasabb célokra hivatottak, mint a BLSZ I. osztálya. Újabb fontos meccs előtt állunk, és – bár már unalmasnak tűnhet- megint csak azt mondhatom, hogy a magunk játékával kell foglalkozni, azt játszani, amit megbeszéltünk és akkor onnan folytathatjuk, ahol az Issimo ellen abbahagytuk."



112 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page