top of page

Kupameccsen mutatkozik be megújuló csapatunk

Már javában készül a 2023/2024-es bajnoki szezonra a Csepel TC felnőtt együttese, akik egyelőre hivatalosan Csepel-Csep-Gól FC néven szerepelnek a kiírásban, és az előzőhöz képest kissé megváltozott kerettel vágnak neki a pontvadászatnak augusztusban. Az egyesület vezetői lankadatlanul dolgoznak azon, hogy mielőbb megtörténjen a klubok egyesülése és ennek következtében a névváltozás, de ehhez számtalan bürokratikus útvesztőn kell keresztülmenni. Az elmúlt egy évben a klubvezetés minden tőle telhetőt megtett azért, hogy felgyorsítsa a folyamatokat és jelenleg is hasonló elszántsággal dolgozik azon, hogy megoldódjon ez az égetően fontos probléma.


Tisztában vagyunk vele, hogy szurkolóink (és persze mi maguk is) a Csepel TC nevet szeretnék már látni, ha a bajnoki tabellára tekintenek, ám ez egyelőre - a folyamatban lévő társasági adóval kapcsolatos beadványok okán- formailag nem lehetséges

- mondta el Ambruzs József szakmai igazgató, aki megérti a Csepel szimpatizánsok ebbéli elégedetlenségét, de további türelmet kér tőlük és azt, hogy tartsanak ki a csapat mellett. Hozzátette: a labdarúgó szakosztály a Csepel TC szerves része, így nem kérdéses, hogy mi lesz majd a futball egyesület végső elnevezése. Mint arról korábban beszámoltunk a vezetőedzői poszton a Diósgyőrből érkező Zsivóczky-Pandel Gyula vette át a stafétabotot, akinek segítői Takács László, Lieszkovszky Zalán és Federico Groppioni lesznek.


Zsivoczky Gyula vezetőedző és Lieszkovszky Zalán erőnléti edző

A keretben is természetesen történtek változások, először nézzük a távozókat: Szabó László a Tiszakécskén folytatja tevékenységét, Gauzer Levente munka és családi okok miatt akasztotta szögre a focicsukáját, de remélhetőleg nem véglegesen.


Gauzer Levente felejthetetlen 9 éve a Csepelnél

Béres Zoltán ugyancsak felhagyott a futballal, de ősztől Seregy Tamás, Jencsik Szilárd és Menyhei Gergely sem tagja már a keretünknek. Ezen kívül sajnos Vörös Bencére egy komolyabb műtéti beavatkozás vár, ami 3-4 hónap kihagyást jelenthet számára, illetve Kovács Dániel kapusunk sérülése is kiújult, félévnyi felépülést prognosztizáltak nála.


Az érkező oldalon Pesuth Simonnal számolhatunk, aki Hódmezővásárhelyről érkezett hozzánk, Csabafi Szabolcs Zsámbékról, Gere Zoltán a Heves megyei bajnok Gárdony- Agárd együttesétől érkezik, úgyis, mint megyei gólkirály (29 gólt szerzett).Bencze Márton hosszú sérülése után tagja ismét a keretnek, reméljük hosszú távon, Balogh Bence az MTK II-ből érkezett és ugyancsak a támadó szekció megerősítése céljából.


Balogh Bence volt NBI-es labdarúgó az MTK II csapatából igazolt hozzánk

Két nagy visszatérőt is köszönthetünk: a Csepel nevelésű Sükösd Krisztián az ESMTK szerelését váltja újra kék-pirosra csakúgy, min Urbin Márk, aki Monorról tér vissza a Béke térre.A mai napon hivatalosan is leigazoltuk Csernák Kristófot, aki szintén az MTK II-ből érkezett hozzánk, továbbá Szabó Zsombort, aki a VSK Tököl csapata után most már nálunk védi a hálót.Együttesünk első tétmérkőzését a MOL Magyar Kupában játssza a Somogy vármegye I. osztályának 8. helyezettje, a Toponár SE ellen augusztus 5-én szombaton 16 órakor a Béke téri stadionban.
560 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page