top of page

Magabiztos győzelem a téli pihenő előtt


Utolsó idei hazai bajnoki mérkőzésünk Mészöly Kálmán, a magyar labdarúgás egyik ikonjának halála, valamint a tiszteletére elrendelt gyászszünet okán sajnosnem kezdődött túl vidáman, ám labdarúgóink (különösen a mesterhármast elérő Zsivoczky) tettek róla, hogy szurkolóinkat megörvendeztessék a találkozó végeredményével.


Ennek drukkereik közül leginkább a születésnapos Szarka Attila örülhetett, aki a második félidőben a kezdőrúgást végezte el, s a 90 perc végén együtt lehetett elégedett a csepeli publikummal a győztes mérkőzés okán, mellyel megerősítettük helyünket a bajnokságra is esélyes élbolyban.



Csepel –  Rákosmente FC 4:0 (2:0)

Csepel stadion, Jv.: Pozsonyi Balázs (Sudicky Bálint, Király Szilveszter)


Csepel: Szűcs Krisztián – Béres Zoltán, Pócsa Csaba (Németh Zoltán ’71), Mészáros Roland, Bende János, Torda Bence (Pácsa Zoltán ’83), Mészáros László (Árvai Bence ’87), Kristó Dominik (Takács László ’46), Zsivoczky-Pandel Péter, Vörös Bence, Gauzer Levente, Menyhei Gergely (Majer Zsolt ’78) Vezetőedző: Lázok János


RÁKOSMENTE FC: Oroszi Tibor (Török Martin ’87) – Somogyi D., Tóth P., Hassan B., Verhoczki L. (Robertson D. ’46), Járvás Z. (Botlik B. ’69), Dani Z.,Kaldenekker M., Szokoli M. (Bárányos R. ’69), Mascsák B., Kárpács E., Edző:Bajor Tibor


Gólszerzők: Zsivoczky- Pandel Péter (3) ’3, ’54, ’62, Vörös Bence ’15





Lázok János: "Azt gondolom, hogy szurkolóink megint csak az egyik leggyengébb játékunkat láthatták ma, nem voltam elégedett a teljesítményünkkel. Ez azonban valamelyest érthető, amikor a mezőny egyik leggyengébb csapata az ellenfelünk, az ilyen összecsapásra nem mindenki tud a legmegfelelőbb módon felpörögni. Ehhez hozzájárul a pálya minősége is, ami ilyenkor már meglehetősen mély, ily módon nem lehet a leggördülékenyebb, sokpasszos játékunkat játszani. A csapat összteljesítményét azonban dicséret illeti, mert minden külső körülmény ellenére is sikerült négy gólt szereznünk, amimég lehetett volna több is. Annak külön örülök, hogy „Zsivó” a mai eredményességével átvette a vezetést a góllövőlistán, a példamutató munkának, amit idáig végzett, ez egy igazán szép gyümölcse. Csapatunkról összességében elmondható, hogy ezen a meccsen is igyekeztek azt játszani, amit kértem tőlük, így az általam is fontosnak tartott győzelmet méltán sikerült kiharcolniuk."



139 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page