top of page

Presztízsgyőzelem és továbbjutás a Budapest Kupában

Bár hétköznap és munkaidőben került sor a labdarúgó Budapest Kupa idei kiírásának negyedik fordulójára, a Béke téri stadion mégsem kongott az ürességtől, ugyanis a szurkolókon kívül a Csepel TC korosztályos labdarúgói is buzdították csapatunkat a Csepel UFC elleni kerületi derbin. A lelkes támogatásnak meg is lett az eredménye: magabiztos győzelem és továbbjutás.Csepel TC – Csepel UFC 2:0 (1:0)


Csepel Stadion, Jv.: Kovács Imre (Török Zsolt, Milavecz Péter)


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csákány Levente, Bende János, Torda Bence, Zsivoczky-Pandel Péter (Jencsik Szilárd ’85), Menyhei Gergely (Takács László ’80), Gauzer Levente, Kristó Dominik, Szabó László, Vörös Bence (Seregy Tamás ’66), Pócsa Csaba.

Vezetőedző: Lázok János


CsUFC: Boros R. – Kun N. (Horváth R. ’46), Mohácsik G. (Hegyes M. ’85), Szabó N., Sulyok R. (Horváth Á. ’70), Jamoul H. (Vörös D. ’70), Tolnay R., Bereczki K., Haraszkó S., Lencsés A., Horváth Á. (Czifra A. ’59)

Vezetőedző: Rebecsák Szilárd


Gólszerző: Zsivoczky-Pandel Péter ’3, Gauzer Levente ’80


Kiállítva: Horváth R. ’74


Lázok János:

A meccs egyetlen célja a továbbjutás kiharcolása volt, ami meg is valósult. Tudtuk, hogy egy masszív, jó képességű csapattal állunk majd szemben, mert a CsUFC megerősödött az őszhöz képest és megkockáztatom, ha most indulna el a bajnokság, bizony velük is számolni kellene a bajnoki címért folyó küzdelmekben. Nem véletlen az, hogy tavasszal még nem kaptak ki, az Unione- val pedig olyan meccsen ikszeltek, ahol közelebb álltak a győzelemhez. Ezt a csapatot sikerült -ha nem is simán- de legyőznünk, érvényesíteni tudtuk az akaratunkat, csak azt sajnálom, hogy a labdaszerzéseinkből nem sikerült több akciónkat is végigvinni. Megnehezítette a dolgunkat, hogy nem a megszokott játékunkat játszottuk, de ehhez is hozzá kell szoknunk alkalomadtán. Elértük a célt, szombaton egy újabb fontos bajnoki vár a csapatra, s talán majd utána következhet egy kis lélegzetvétel. Céljaink változatlanok, dolgozunk tovább annak érdekében, hogy azok megvalósuljanak.
195 views0 comments

Comments


bottom of page