top of page

PresztĂ­zsgyƑzelem Ă©s tovĂĄbbjutĂĄs a Budapest KupĂĄban

BĂĄr hĂ©tköznap Ă©s munkaidƑben kerĂŒlt sor a labdarĂșgĂł Budapest Kupa idei kiĂ­rĂĄsĂĄnak negyedik fordulĂłjĂĄra, a BĂ©ke tĂ©ri stadion mĂ©gsem kongott az ĂŒressĂ©gtƑl, ugyanis a szurkolĂłkon kĂ­vĂŒl a Csepel TC korosztĂĄlyos labdarĂșgĂłi is buzdĂ­tottĂĄk csapatunkat a Csepel UFC elleni kerĂŒleti derbin. A lelkes tĂĄmogatĂĄsnak meg is lett az eredmĂ©nye: magabiztos gyƑzelem Ă©s tovĂĄbbjutĂĄs.



Csepel TC – Csepel UFC 2:0 (1:0)


Csepel Stadion, Jv.: Kovåcs Imre (Török Zsolt, Milavecz Péter)


Csepel TC: SzƱcs KrisztiĂĄn – CsĂĄkĂĄny Levente, Bende JĂĄnos, Torda Bence, Zsivoczky-Pandel PĂ©ter (Jencsik SzilĂĄrd ’85), Menyhei Gergely (TakĂĄcs LĂĄszlĂł ’80), Gauzer Levente, KristĂł Dominik, SzabĂł LĂĄszlĂł, Vörös Bence (Seregy TamĂĄs ’66), PĂłcsa Csaba.

VezetƑedzƑ: Lázok János


CsUFC: Boros R. – Kun N. (HorvĂĄth R. ’46), MohĂĄcsik G. (Hegyes M. ’85), SzabĂł N., Sulyok R. (HorvĂĄth Á. ’70), Jamoul H. (Vörös D. ’70), Tolnay R., Bereczki K., HaraszkĂł S., LencsĂ©s A., HorvĂĄth Á. (Czifra A. ’59)

VezetƑedzƑ: Rebecsák Szilárd


GĂłlszerzƑ: Zsivoczky-Pandel PĂ©ter ’3, Gauzer Levente ’80


Kiállítva: Horváth R. ’74


LĂĄzok JĂĄnos:

A meccs egyetlen cĂ©lja a tovĂĄbbjutĂĄs kiharcolĂĄsa volt, ami meg is valĂłsult. Tudtuk, hogy egy masszĂ­v, jĂł kĂ©pessĂ©gƱ csapattal ĂĄllunk majd szemben, mert a CsUFC megerƑsödött az Ƒszhöz kĂ©pest Ă©s megkockĂĄztatom, ha most indulna el a bajnoksĂĄg, bizony velĂŒk is szĂĄmolni kellene a bajnoki cĂ­mĂ©rt folyĂł kĂŒzdelmekben. Nem vĂ©letlen az, hogy tavasszal mĂ©g nem kaptak ki, az Unione- val pedig olyan meccsen ikszeltek, ahol közelebb ĂĄlltak a gyƑzelemhez. Ezt a csapatot sikerĂŒlt -ha nem is simĂĄn- de legyƑznĂŒnk, Ă©rvĂ©nyesĂ­teni tudtuk az akaratunkat, csak azt sajnĂĄlom, hogy a labdaszerzĂ©seinkbƑl nem sikerĂŒlt több akciĂłnkat is vĂ©gigvinni. MegnehezĂ­tette a dolgunkat, hogy nem a megszokott jĂĄtĂ©kunkat jĂĄtszottuk, de ehhez is hozzĂĄ kell szoknunk alkalomadtĂĄn. ElĂ©rtĂŒk a cĂ©lt, szombaton egy Ășjabb fontos bajnoki vĂĄr a csapatra, s talĂĄn majd utĂĄna következhet egy kis lĂ©legzetvĂ©tel. CĂ©ljaink vĂĄltozatlanok, dolgozunk tovĂĄbb annak Ă©rdekĂ©ben, hogy azok megvalĂłsuljanak.
195 views0 comments
bottom of page