top of page

Többtényezős pontveszteség a Kánai úton

Updated: Mar 27

Nem elég, hogy a THSE-Szabadkikötő együttese ilyen-olyan okokból kifolyólag „hétmérföldnyire” vitte el Csepelről az ellenük rendezett bajnoki összecsapást, a találkozón szinte minden tényező a Csepel TC együttese ellen szólt, melyből egyik egy nyilvánvalóan meg nem ítélt büntető volt, ami döntően befolyásolta a meccs végkimenetelét. A „házigazdák” fondorlata így, többé-kevésbé bejött.THSE-Szabadkikötő – Csepel TC 2:2 (2:1)

Sport 11 Rendezvényközpont, Jv.: Sveda Marcell (Reszler Csaba, Bányay

Csongor)


THSE: Tamás B. – Vidnyánszky Á., Adelmann F., Marosi N., Gelencsér B. (Simon J. ’89), Nagy B., Despotovic V. (Vass M. ’82), Dukát B., Fekete B., Barabási B. (Jakab Cs. ’57), Kádasi Zs.

Edző: Kenyó Z.


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csákány Levente, Bende János, Torda Bence (Németh Zoltán ’66), Zsivoczky-Pandel Péter, Gauzer Levente, Seregy Tamás (Menyhei Gergely ’53), Kristó Dominik, Szabó László, Vörös Bence, Pócsa Csaba

Vezetőedző: Lázok János


Gólszerzők: Gelencsér Bence (2) ’4, ’22, ill. Kristó Dominik ’11, Zsivoczky–Pandel Péter ’87

Kiállítva: Adelmann F. ’74, Németh Z. '74


Lázok János:

Nagyon mérges vagyok, mert itt kellett hagynunk két pontot. Ám, ha igazán őszinte akarok lenni, igazságos eredmény született: győzelmet sem érdemeltünk, de kikapnunk sem kellett volna. Összességében azonban ezek a pontok valószínűleg hiányozni fognak a végelszámolásnál, de ha jobban megnézzük az ellenfelet, az őszihez képest nagyságrendileg megerősödtek, 6-7 új, minőségi játékossal gyarapodtak, ami jócskán meglátszott a mai meccsen. Lássuk be azt is, hogy három nagyon megterhelő tétmeccs van mögöttünk, ahol játékosaink komoly terhelést kaptak. Bizton merem állítani, hogy mai ellenfelünknél jobb képességű csapattal még nem találkoztunk a bajnokságban, így nincs szégyenkeznivalónk a döntetlen miatt, ám be kell látni, hogy sok hibával játszottunk, amit, - ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot - ki kell javítanunk. Említsük meg, hogy mindenki, aki a helyszínen volt tisztán láthatta, hogy egy nyilvánvaló 11-estől fosztottak meg bennünket, de sajnos a játékvezetői tévedés benne van a futballban. Biztos vagyok benne, hogy ellenlábasaink is botlani fognak még párszor, de nekünk most már meg kell nyernünk minden rangadót. A soron következő Issimo sem lesz könnyű falat, ott is jelentős játékosmozgás volt, így ellenük is megfelelő módon kell majd felkészülnie csapatunknak.
164 views0 comments
bottom of page