top of page

Többtényezős pontveszteség a Kánai úton

Updated: Mar 27, 2023

Nem elég, hogy a THSE-Szabadkikötő együttese ilyen-olyan okokból kifolyólag „hétmérföldnyire” vitte el Csepelről az ellenük rendezett bajnoki összecsapást, a találkozón szinte minden tényező a Csepel TC együttese ellen szólt, melyből egyik egy nyilvánvalóan meg nem ítélt büntető volt, ami döntően befolyásolta a meccs végkimenetelét. A „házigazdák” fondorlata így, többé-kevésbé bejött.THSE-Szabadkikötő – Csepel TC 2:2 (2:1)

Sport 11 Rendezvényközpont, Jv.: Sveda Marcell (Reszler Csaba, Bányay

Csongor)


THSE: Tamás B. – Vidnyánszky Á., Adelmann F., Marosi N., Gelencsér B. (Simon J. ’89), Nagy B., Despotovic V. (Vass M. ’82), Dukát B., Fekete B., Barabási B. (Jakab Cs. ’57), Kádasi Zs.

Edző: Kenyó Z.


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csákány Levente, Bende János, Torda Bence (Németh Zoltán ’66), Zsivoczky-Pandel Péter, Gauzer Levente, Seregy Tamás (Menyhei Gergely ’53), Kristó Dominik, Szabó László, Vörös Bence, Pócsa Csaba

Vezetőedző: Lázok János


Gólszerzők: Gelencsér Bence (2) ’4, ’22, ill. Kristó Dominik ’11, Zsivoczky–Pandel Péter ’87

Kiállítva: Adelmann F. ’74, Németh Z. '74


Lázok János:

Nagyon mérges vagyok, mert itt kellett hagynunk két pontot. Ám, ha igazán őszinte akarok lenni, igazságos eredmény született: győzelmet sem érdemeltünk, de kikapnunk sem kellett volna. Összességében azonban ezek a pontok valószínűleg hiányozni fognak a végelszámolásnál, de ha jobban megnézzük az ellenfelet, az őszihez képest nagyságrendileg megerősödtek, 6-7 új, minőségi játékossal gyarapodtak, ami jócskán meglátszott a mai meccsen. Lássuk be azt is, hogy három nagyon megterhelő tétmeccs van mögöttünk, ahol játékosaink komoly terhelést kaptak. Bizton merem állítani, hogy mai ellenfelünknél jobb képességű csapattal még nem találkoztunk a bajnokságban, így nincs szégyenkeznivalónk a döntetlen miatt, ám be kell látni, hogy sok hibával játszottunk, amit, - ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot - ki kell javítanunk. Említsük meg, hogy mindenki, aki a helyszínen volt tisztán láthatta, hogy egy nyilvánvaló 11-estől fosztottak meg bennünket, de sajnos a játékvezetői tévedés benne van a futballban. Biztos vagyok benne, hogy ellenlábasaink is botlani fognak még párszor, de nekünk most már meg kell nyernünk minden rangadót. A soron következő Issimo sem lesz könnyű falat, ott is jelentős játékosmozgás volt, így ellenük is megfelelő módon kell majd felkészülnie csapatunknak.
168 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page