top of page

U16: Nagy arányú győzelem a BKV ellen

A mai délelőtt kifejezetten jól a alakult Pereszlényi András és Király Kolos vezette gárda számára. Jó kezdés és még jobb befejezés jellemezte a játékot, ami végül megkoronázta a Csepel TC egyesületének hétvégéjét.



Király Kolos:

Mai napon a BKV csapatával játszottunk egy jó iramú edzőmérkőzést. Az első 40 percben történtek alapján nem tudok hibát mondani. Mind a mentalitás, mind a hozzáállás és a taktikai fegyelmezettség is jól működött, amit megkoronázott az, hogy 2-0-ra is vezettünk az első félidőben, de a játékrész utolsó 5 percében egy rövidzárlatunk volt, amit kihasznált az ellenfél, így 2-2-es állással vonultunk a pihenőre. Átbeszeltük részletesen a hiányosságokat és a srácok olyan második félidőt produkáltak, hogy le a kalappal előttük. Szép támadásaink voltak, remek labdakihozatalok, amik végül gólokban is megmutatkoztak. Egyénileg nem szeretnék senkit kiemelni, de a csapat megérdemli a dícséretet. Úgy gondolom, hogy ha minden meccshez így állunk hozzá, akkor nem lesz semmi baj a továbbiakban. A BKV csapatának köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a céljaikhoz!

Benkovics Attila a BKV U16 edzője:

Nem vagyunk ellenfelek, inkább sporttársak és felebarátok, de egyszer akár testvérek is lehetünk. Nem EGYMÁS legyőzése vezérel minket, csak saját magunk fölülmúlása motivál a még jobbá váláshoz, amelyre a másik színű mezben lévő gyerekemberek a SEGÍTŐINK! Mindenkinek köszönöm a vasárnap délelőtti fociélményt, mert EGYMÁSÉRT összetartozni felejthetetlen érzés!
120 views0 comments
bottom of page