top of page

UP: ezúttal az U14 -es csapatunknak ment a legjobban

Updated: Feb 22, 2023

Felső korosztályaink közül az U17 sajnos vereséggel hagyta el a pályát, az U19 azonban nagyon közel állt a sikerhez Diósdon, ahol végül pontszerzés lett a vége a találkozónak. Az U14 szereplése minden dicséretet megérdemel, Váczi Dániel tanítványai a bajnokságban jelenleg 3. helyen álló Budatétény együttesét fektették két vállra.

 

MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT B csoport 10, forduló




Zsivoczky- Pandel Péter: "Két pontot Diósdon hagytunk. Evés közben jön meg az étvágy szokták mondani, két hete örültem az iksznek, most szombaton egyértelmű csalódottságként éltem meg az eredményt. 80 percig kontrolláltuk a játékot, gyorsan mentünk át védekezésből támadásba, rádadásul nagyon jól szűkítettünk területeket és szereztünk jó helyeken labdát. Az első félidő az idei legjobb volt, labdabirtoklásban és helyzetkialakításban is, mégis a második félidőben lőttük a gólokat, a helyzetkihasználás még mindig nem megy jól,  6- 8 helyzetből sikerült kettőt értékesíteni. Az utolsó 10 percben idén először fogytunk el, főleg fejben, fizikálisan most is jobbak voltunk, a koncentráció fogyott el. Három mérkőzés óta nem kaptunk ki és sokadik meccse vagyunk jobbak, mint az ellenfél. Minden dicséret megilleti a srácokat, nagyon sok melót tesznek bele az edzésekbe és meccsekbe egyaránt, meg vagyok velük elégedve."

 

MLSZ Regionális U17, Délnyugat, A csoport, 10, forduló





Ambruzs Szabolcs: "Megvolt az idei legrosszabb kezdésünk, reméljük ennél enerváltabban már nem fogunk mérkőzést indítani. A taktikai elképzeléseinkből semmit nem sikerült megvalósítani, egészen a harmadik bekapott gólig. Nehéz megmondani, hogy az ellenfél vett vissza az intenzitásból vagy mi tudtuk növelni a sajátunkat, de a második félidőben végig kontrolláltuk a mérkőzést, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de ezekből sajnos csak egyetlen egyet sikerült értékesíteni. Várjuk a szombati mérkőzést, igyekszünk javítani."

 

BLSZ Serdülő U-14 1. csoport, 17. forduló





Váczi Dániel: "A Budatétényt fogadtuk Csepelen és megérdemelt győzelmet arattunk. Végig fölényben játszottunk, ez főleg a második félidőben mutatkozott meg igazán. Kombinatív játékunk ugyancsak a második félidőre javult fel igazán, amikor is 5-6 helyzetet is ki tudtunk alakítani, amiből két szép gólt szereztünk. Még eredményesebbek lehettünk volna, ha kicsit jobban koncentrálunk! Én elsősorban nem is az eredménnyel, hanem a csapat hozzáállásával, teljesítményével vagyok elégedett és örülök neki, hogy igazi csapatként tudunk győztes meccset produkálni. Gratulálok a srácoknak,dolgozunk tovább, hogy még többet tudjunk fejlődni mind csapatban mind pedig egyénileg! A Budatéténynek további sok sikert kívánunk!"

 

BLSZ Serdülő U-13 HNP 7. csoport, 3. forduló




 

Nagy Tamás: -

 

 

174 views0 comments
bottom of page