top of page

UP: háromból három siker, 9 pont a tarsolyban

Updated: Feb 22, 2023

A csepeli fiatalok közül három korosztály képviseltette magát a legutóbbi játéknapon. Mindhárom együttesünk kitett magáért az időközben késő ősziesre fordult, barátságtalan időjárási körülmények ellenére is és bezsebelték az összesen 9 bajnoki pontot.


MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT B csoport 9. forduló





Zsivoczky-Pandel Péter: "Nagyon elégedett vagyok! Végig uraltuk a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, jó helyeken szereztünk labdákat és végre jöttek a gólok is. Minden dicséretet megérdemelnek a srácok, igazi csapatként győztek."






MLSZ Regionális U17, Délnyugat, A csoport, 9. forduló




Ambruzs Szabolcs: -


BLSZ Serdülő U-14 1. csoport 16. forduló




Váczi Dániel: "Ezen a mérkőzésen végre azt a hozzáállást láttam amit szeretnék a jövőben! A taktikai dolgokat maximálisan betartották emellett egyénileg remek teljesítményeket tettek le az asztalra. Továbbá öröm volt látni, hogy csapatként mennyit léptek előre a gyerekek, az egész meccsen egymást segítve, motiválva, egymás hibáit javítva csapatként funkcionáltak. Az első félidőben a játék képe alapján már több góllal is vezethettünk volna de a helyzetkihasználásunk hiányosságai miatt ez még nem történt meg.

A második félidőben a kapott gól után remek mentalitással illetve jó játékkal és egy kis szerencsével ( úgy néz ki megdolgoztunk végre érte) sikerült az utolsó percekre megfordítani a mérkőzést. Összeségében megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatoknak a II. Kerületnek pedig további sok sikert kívánunk!"

296 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page