top of page

UP: TC II siker, U13 pontszerzés a második körben

Updated: Mar 11

Folytatta bajnoki szereplését a Csepel TC hátországa, ahol a felnőtt második csapatunk bravúrgyőzelmet aratott a közvetlen üldöző otthonában, sajnos kevesebb siker koronázta az U19 és az U17-es csapatunk szereplését. Fontos pontot szerzett a szomszédvárban az U15-ös egyletünk, az U13-as csapatunk első tavaszi győzelme azonban még várat magára.


CSEPEL TC II, BLSZ IV. osztály 1.csoport 14. forduló

Váczi Dániel:

Idei első mérkőzésünk rendkívül fontosnak ígérkezett a csapat számára ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célunkat kizárólag a győzelem volt elfogadható! A bajnokság 3. helyezett csapata ellen mérkőztünk meg akikkel az őszi szezonban 4:4- es döntetlent játszottunk. Látszott a csapaton, hogy még idény eleji a forma, a mutatott játékunk nem volt azon a szinten amit szurkolóink eddig a pályán láthattak. Csapatunk erejét azonban jól mutatja, hogy az utolsó percig tud küzdeni, koncentrálni, minek eredményeként a 88 percben sikerült megszereznünk a győztes gólt. Külön kiemelném Fodor Vince teljesítményét, aki hozzáállásával és mai játékával kiemelkedett a mezőnyből, illetve Bujdosó Dánielt is ki kell emelni, tekintve, hogy csereként is nagyot tudott lendíteni a játékunkon és a győztes gól is a nevéhez fűződik! A csapat erejét tükrözi, hogy minőségi játékosok állnak rendelkezésünkre úgy a kezdőben, mint a cserepadon is. Gratulálok a győzelemhez, ellenfelünknek pedig további sok sikert kívánunk!


MLSZ Regionális U-19 Közép Csoport – Felsőház, 2. forduló

Zsivoczky- Pandel Péter:

Felemás félidők. Tudtuk, hogy a bajnokság egyik legjobb csapatát fogadjuk, így is mentünk ki a pályára és egy nagyon kontrollált, minden játékelemben kimagaslót nyújtó első félidőt produkáltunk, ami az eredményben is kijött, két gólt is tudtunk szerezni. Azt kértem a félidőben, hogy ne üljünk rá az eredményre, próbáljunk tovább dominálni és ugyanolyan felfogásban játszani, mint az első félidőben. Sajnos ez nem így történt, minket fogott meg a vezetés terhe, féltünk kezdeményezni, nagyon nagy mentális blokk kerekedett felül csapatomon, amivel foglalkozni kell. Sajnálom, de vereségünk így teljesen reálisnak mondható még 2:0-ás előnyről is, meg kell tanulniuk a gyerekeknek, hogy félelemmel nem lehet meccset nyerni!

MLSZ Regionális U-17 Közép-Déli Csoport – Alsóház, 2. forduló

Ambruzs Szabolcs:

Rengeteg hiányzóval indultunk le Maroshegyre, ennek ellenére nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Kétgólos vezetést szereztünk a második félidőre, stabil, kontrollált játékkal, de a 60. perc környékén ez úgy esett szét, ahogy az eddig nem volt jellemző. Valószínűleg nem segített a helyzetünkön a csütörtöki edzőmeccs és reméljük, hogy a jövőben nem hoznak minket ilyen helyzetbe. Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelték a 3 pontot.

MLSZ Regionális U-15 Alap Közép Csoport Rájátszás 7-12. Helyért

Váczi Dániel:

A srácok a mai napon hozzáállásban és akaratban is jelesre vizsgáztak. Játékban azonban nem a legjobb teljesítményünket mutattunk, kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani, de a védekezésünk zárt, fegyelmezett volt. Összességében reális eredménynek mondható a gólnélküli döntetlen, kis szerencsével akár nyerhettünk is volna. Gratulálok a csapatomnak, ellenfelünknek pedig további sok sikert kívánunk!



BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP TAVASZI 5. CSOPORT 1. forduló


Horváth Ádám:

Remek napot fogtunk ki az első bajnoki mérkőzésre. Az időjárás kedvezett, igazi football idő volt. Jól kezdtük a mérkőzést: nálunk volt a labda, nem kapkodtak a srácok, szét húzták a területet, keresték egymást a pályán. A mérkőzés 11. percében, majd a 23. percében kaptunk egy-egy gólt. Nem törte kedvüket az eset, játszottak tovább, és ki is egyenlítettek. Nem kapkodtak, az edzéseken gyakoroltakat alkalmazták a pályán. A végén nagy lett a különbség, de ez játékban, és a pályán nyújtott teljesítményüket nem tükrözi. Összességében gratulálok a fiúknak, nagyszerű egyéni teljesítményeket láttam. Itt kiemelném Kozma Nimródot. Köszönjük a Pénzügyőrnek a játékot. További sok sikert kívánok nekik!


BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP TAVASZI 5. CSOPORT 2. forduló


Horváth Ádám:

Igazi sárdagasztásban volt részük a srácoknak. Nagyszerű helyzeteket alakítottak ki, melyeket nem sikerült góllal értékesíteni. A football fintora, ez sajnos megbosszulja magát, és így is történt. Bármennyire is próbálkoztak a fiúk, nem sikerült az egyenlítés. Remek teljesítményt nyújtott Tóth Benjamin és Csonka Dávid. Gratulálok a csapatnak a helytállásért és a küzdésért! Köszönjük az Ikarus csapatának a mérkőzést, további sok sikert kívánok nekik.




153 views0 comments
bottom of page