top of page

Szokásos szombati délelőtti matiné Budafokon

A Budafoki MTE II hazai találkozóit rendszerint szombat délelőtt játssza, mely szokáson ezúttal sem változtatott a piros-fekete klub vezetősége, így kénytelen-kelletlen de 16-án délelőtt 11-kor kell pályára lépnünk a mindig kiszámíthatatlan műfüves talajon.



Ellenfelünk a bajnokság előző évadában szinte mindvégig ott loholt a nyakunkban, sajnos az I. fordulóban ugyanezen a pályán ki is toltak velünk (1:0) úgy, hogy emberelőnyben játszottunk 25 percen keresztül. Szerencsére a „visszavágó” Csepelen jobban sikerült, a többször is elhalasztott, hétköznapra eső összecsapáson Szabó László góljával sikerült revánsot venni a Budafokiakon, akik végül a bajnokságban közvetlenül mögöttünk, a 4. helyen végeztek 19-5-6-os mutatóval és 62 ponttal. Jelenleg ugyanez a helyzet áll fenn, hiszen Pozder Nenad tanítványai ismét a nyakunkban lihegnek a tabellán, csupán 3 ponttal lemaradva. A Fővárosi Vízművek 2:1-re verte őket odahaza, a 43. Sz. Építők ellen 3:0-ra, majd a Testvériség-Újpalota ellen 3:1-re diadalmaskodtak, a legutóbbi fordulóban pedig az újonc II. Kerületi UFC otthonából 2:0-ás győzelemmel hozták el a három bajnoki pontot. A mieink az ASR Gázgyár ellen kiharcolt győzelem után hétközben szembesültek azzal, hogy immár címvédőként a Budapest Kupa első játéknapján az Ikarus otthonában lépünk majd pályára szeptember 20-án este.



Ezen kívül még egy fontos dolog történt, jelesül az, hogy sikerült leigazolni a Fehérvár FC II együttesétől a 19 esztendős Kun Gergőt, akinek cseppet sem ismeretlen a csepeli környezet, hiszen a Csepel FC-ben játszott már pályafutása során, de az ESMTK és a Csákvár együtteseit is erősítette korábban.



A Budafoki MTE II – Csepel TC összecsapás szeptember 16-án szombaton 11-kor kezdődik a Promontor utcában, Zimonyi Péter játékvezető munkáját Végh Márton és Bartis László segítik majd a találkozó során.

117 views0 comments
bottom of page