top of page

Pontosztozkodás a kerületi rangadón

Ahogyan ősszel, úgy idén tavasszal is döntetlenre végzett egymással a Csepel TC és a Csepel UFC együttese a BLSZ I. osztályának 27. fordulójában, így továbbra is maradtunk a harmadik helyen a bajnokságban.



Csepel TC – Csepel UFC 0:0

Béke tér, Jv.: Horváth János (Újhelyi Norbert, Bartus Olivér)


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Bende János, Torda Bence, Zsivoczky- Pandel Péter, Menyhei Gergely (Mészáros László ’60) (Jencsik Szilárd ’75), Gauzer Levente, Kristó Dominik (Csákány Levente ’88), Mészáros Roland, Szabó László, Vörös Bence (Németh Zoltán ’46), Pócsa Csaba (Seregy Tamás’71)

Vezetőedző: Pereszlényi András


CsUFC: Papp B. – Kun N., Mohácsik G. (Horváth R. ’38), Szabó N., Sulyok R. (Czifra A. ’71), Jamoul H. (Horváth Á. ’85), Tolnay R. (Bereczki K. ’80), Haraszkó S., Lencsés A., Hegyes M., Horváth Á.

Vezetőedző: Rebecsák Szilárd

Kiállítva: Haraszkó S. ’70


Pereszlényi András:

Nem játszottunk jól a mai napon, pontatlanok voltunk, sok volt a technikai hiba. Ettől függetlenül megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót. Fájó ez a döntetlen, de fel kell emeljük a fejünket és szerdán haza kell hoznunk magunkkal Csepelre a Budapest Kupát! Köszönjük a nézőknek és a szurkolótáborunknak a mindig kiváló biztatást!

195 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page