top of page

Kiütéses győzelemmel léptünk vissza a 2. helyre

Semmit sem bízott a véletlenre a KIZOTTI Csepel TC női együttese, akik 21 percen belül realizálták a Paksi SE és a közöttük lévő különbséget gólokban, ami a továbbiak során 11-re csúcsosodott ki, ami azt hozta, hogy a  kék-piros egylet visszalépett a listavezető közvetlen üldözőjének helyére.



KIZOTTI Csepel TC- Paksi SE 11:0 (8:0)


Csepel stadion, Jv.: Tóth Kitti (Tóth Csenge, Kaj Barbara)


KIZOTTI Csepel TC: Dóczy Nikolett (Bujdosó Annamária ’70) – Hári Kata, Terdik Ivett, Balogh Noémi, Kókai Krisztina, Németh Andrea (Ráporti Laura ’62), Koch Fruzsina (Malinovszky Cintia ’46), Nádudvari Anna (Jakab Zsófi ’62), Kardosi Blanka, Lovászi Zsuzsanna (Bujdosó Annamária ’68), Fekete- Bernhardt Barbara. Vezetőedző: Kincses Ernő


Paksi SE: Kerekes B. – Marosi I., Debreceni K., Tancsa B. (Subi A. ’57), Boda Zs., Kiss L., Horváth M., Bogdán N. (Sárosdi B. ’51), Fodor H., Fritz F. (Subi A. ’20), Koloh R. Vezetőedző: 


Gólszerzők: Kardosi Blanka (3) ’8, ’14, ’39, Terdik Ivett (3) ’35, ’47, ’60, Balogh Noémi (2) ’15 ’44, Fekete- Bernhardt Barbara (2) ’21, ’77, Koch Fruzsina ’11, 


Kincses Ernő:

Sok hiányzónk ellenére, nagyon profi hozzáállással kezdtük a mérkőzést, az öltözőben megbeszéltek szerint álltak bele a lányok a meccsbe. A 21. percben már ötgólos előnyre tettünk szert, ezt követően valószínűleg a magabiztos vezetés és a rekkenő hőség rányomta bélyegét a csapat játékára, de még ekkor is látszott, hogy a Paksnál jobb csapat vagyunk. Örülök annak, hogy a győzelem mellett a lehető legtöbb játékosomat pályára tudtam küldeni, bízom benne, hogy a sérült játékosaink, valamint egyéb okokból hiányzónk a következő mérkőzésen már rendelkezésre állhatnak, és akkor ugyanilyen szép eredményt tudunk elérni a Nagykanizsa ellen. Megyünk tovább és igyekszünk hasonló sikerekre szert tenni. Köszönjük szépen utánpótlás csapatunk játékosainak közreműködését a labdaszedő feladatokban, és a szurkolóinknak, akik a vasárnap délelőtt ellenére is eljöttek a Csepel Stadionba és buzdítottak bennünket, szeretettel várjuk őket a következő mérkőzésünkre is!


91 views0 comments
bottom of page