top of page

Becsületbeli ügy: magabiztosan győzelem a Pápa ellen

Semmit nem bízott a véletlenre a KIZOTTI Csepel TC női együttese és ellentmondást nem tűrő játékkal lefutballozta a pályáról a bajnoki tabellán előtte álló Pápai ELC együttesét, akiktől ősszel idegenben vereséget szenvedtek. Kincses Ernő futballistái ezzel is jelezték, hogy nem kell temetni őket, a jövőre nézve pedig mindenképpen reménykeltő produkcióval rukkoltak elő, s tartották itthon a három pontot.



KIZOTTI Csepel TC- Pápai ELC 3:0 (2:0)


Csepel stadion, Jv.: Molnár Kira (Szlávik Csenge, Szerb Katalin)


KIZOTTI Csepel TC: Bujdosó Annamária – Simon Dorottya, Hári Kata (Balogh Noémi ’40), Terdik Ivett, Kókai Krisztina, Németh Andrea (Király Lilla ’60), Koch Fruzsina (Malinovszky Cintia ’76), Lovászi Zsuzsanna (Horváth Emese ’60), Nádudvari Anna (Ráporti Laura ’76), Kardosi Blanka, Fekete- Berndhardt Barbara

Vezetőedző: Kincses Ernő


Pápai ELC: Becseri K. (Harta I. ’82) – Molnár A., Kalányos K., Ődör P., Beimli K., András A., Major B., Szücs L., Németh O. (Mohácsi D. ’63), Bezselics B., Bendes L.


Gólszerzők: Bernhardt Barbara ’44, Kardosi Blanka ’45, Terdik Ivett ’64


Kincses Ernő:

Nagyon fontos volt számunkra ez a mérkőzés, hiszen a csapat az önbecsüléséért is játszott. A lányok a meccs elejétől fogva becsülettel álltak bele az összecsapásba, és állandó labdabirtoklási fölényben futballoztunk. Hári Kata sajnálatos sérülése okán változtatni kellett a csapaton, de szerencsére az is jól sült el, mert a helyére beálló Balogh Noémi egy szabadrúgást harcolt ki, amiből Bernhardt Barbi meg is szerezte a vezetést. Egy percre rá pedig Kardosi Blanka is betalált, így kétgólos előnnyel mehettünk pihenőre. A második félidőben teljesen egyértelműen uraltuk a mérkőzést, bár sajnos a helyzeteinkkel nem sáfárkodtunk elég jól, de azt gondolom, hogy egy rangadót három góllal megnyerni éppen elég. Gratulálok a lányoknak, megyünk tovább azon az úton, amit elkezdtünk, a csapat hétről-hétre nyújt olyan teljesítményt amire hosszú távon építkezhetünk. 


174 views0 comments
bottom of page