top of page

Női NBII: vereség és komoly vérveszteség Pécsett

A KIZOTTI Csepel TC felnőtt női együttese kiválóan kezdte a listavezető PMFC otthonában rendezett bajnoki mérkőzését, ám a mérkőzés 10. percében máris  komoly veszteség érte a csapatot, Mesterházi Csilla szenvedett olyan súlyos sérülést, ami miatt azonnal le kellett cserélni és valószínűleg hosszú időre nélkülöznie kell őt társainak. A bajt tetézte, hogy bár megszereztük a vezetést, a hazaiak 3 góllal tudtak válaszolni rá, ami azt jelenti, hogy csapatunk jelenleg a tabella 3. helyéről várhatja a bajnokság folytatását.


PMFC – KIZOTTI Csepel TC 3:1 (1:1)


Pécs, Kovácstelep Sporttelep, Jv.: Barta Viktória (Minda Róbert, Fekete Sándor)

PMFC: Szűcs - Rituper (Kőmíves), Bolboaca, Bocz, Gyánó (Balogh R.) - Máté, Spiel, Égi - Bódis, Turi (Buzási), Farkas

Edző: Balboaca Augustin


KIZOTTI Csepel TC: Bujdosó Annamária – Hári Kata, Mesterházi Csilla (Bernhardt Bernadett ’10), Balogh Noémi, Kókai Krisztina, Németh Andrea (Király Lilla ’57), Koch Fruzsina (Terdik Ivett ’46), Nádudvari Anna, Kardosi Blanka, Horváth Emese, Fekete-Bernhardt Barbara

Vezetőedző: Kincses Ernő


Gólszerzők: Spiel, Kőmíves, Égi, ill. Bolboaca (öngól)


Kincses Ernő:

Meglátásom szerint játékosaim túldimenzionálták ezt a meccset. A lányokra bizonyos okokból kifolyólag túl nagy teher nehezedett, holott ezt a problémát a felkészülési időszak alatt igyekeztünk elkerülni. Amit a felkészülés során láttam, azok sajnos nyomokban sem voltak felfedezhetőek játékunkban, a győzni akarással azonban nem volt gond. Kialakuló félben lévő csapatként, egy olyan szituációt például nehezen értelmezünk, amit a játékvezető az egyenlítő gólt megelőzően tett, amikor is a találat egy fél méterre a játékteret elhagyó labda megjátszásából született. Nonszensz. Szünet után sajnos két hibából kaptunk újabb két elkerülhető gólt, ami aztán megpecsételte a sorsunkat. Egy nagyon jó Péccsel játszottunk és kaptunk ki tőlük, gratulálok is nekik, de ha Csilla sérülése nincs, akkor minden bizonnyal máshogy alakul a mérkőzés. Ezt a dolgot lezártuk, most kell bebizonyítanunk, hogy igazi sportemberek vagyunk, talpra kell állnunk, meg kell találni azokat a célokat, melyekért a továbbiakban tudunk küzdeni, bízom a vezetők türelmében és abban, hogy ők is hiszik, hogy ennek a történetnek még szép vége lehet! 

409 views0 comments
bottom of page