top of page

Tökéletes őszi lezárás, meggyőző előny a tabellán

Semmit sem bízott a véletlenre a Csepel TC felnőtt férfi együttese az újonc Szent István SE csapata ellen szombat délután a Béke téri stadionban, ahol már tudvalévő volt, hogy a közvetlen rivális Budafoki MTE II együttese ismét botlott az előző napon. A kék-piros mezes labdarúgók a lehető legjobb játékukkal igyekeztek előrukkolni, már csak azért is, mert a napokban elhunyt emblematikus Csepel SC intéző Balogh János, Balogh ’bá  emléke is predesztinálta őket.Csepel TC – Szent István SE 7:0 (2:0)


Csepel stadion, Jv.: Pozsonyi Balázs (Dr. Madari Adrián, Rábel Alfréd)

Csepel TC: Kovács Dániel – Csernák Kristóf, Torda Bence (Kristó Dominik ’73), Mészáros László (Vörös Bence ’78), Németh Zoltán, Gere Zoltán, Csákány Levente, Mészáros Roland (Kun Gergő ’73), Sükösd Krisztián (Csabafi Szabolcs ’63), Balogh Bence (Bencze Márton ’66) Pócsa Csaba

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


Szent István SE:. Miklós T. – Kiss K., Árvai B., Bárányos R. (Tamási G. ’70), Akócs L., Szedlák B., Szarka N., Balog B., Selmeczki M., Eczet K. ( Gesztesi R. 58)’ Szentjóby K.

Vezetőedző: Nyilasi Tibor


Gólszerzők: Németh Zoltán (4), ’16, ’37, ’53, ’81, Torda Bence ’61, Csabafi Szabolcs ’71, Gere Zoltán ’79Zsivóczky-Pandel Gyula:

Méltóképpen zártuk le ezt a fél évet. Amikor elkezdtük ezt a közös munkát, akkor valahogy így terveztük. Ez egy komoly részsiker a csapatot illetően, a mai mérkőzés teljes mértékben a mi elképzeléseinknek megfelelően alakult, az első pillanattól uraltuk a játékot és ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk. Két lábbal továbbra is a földön állunk, ez a siker egyáltalán nem fog minket elvinni, sőt, jövőre még jobb teljesítményre kell, hogy sarkalljon bennünket. Ki kell javítanunk azokat a hibákat, amiket, úgy érzem, hogy a fejlődésünk szempontjából meg kell, hogy tegyünk. Jó csapat vagyunk és jó közösség alakult ki nálunk, ami megmutatkozott a mögöttünk hagyott fél évben különösen azokon a meccseken, ahol nagy nehézségek árán át kellett lendülnünk a holtpontokon. Nagyon sok van még hátra, egy nagyon jó felkészülést szeretnénk kivitelezni, ahová bekapcsolódik a Budapest Kupa, ami plusz feladatot ró a csapatra, de mindkét lépcsőfokunkat meg akarjuk ugrani. Kiemelném szurkolóink közreműködését, akik nagyon fontosak számunkra, köszönjük ezt a félévet nekik és nagyon bízunk benne, hogy jövőre legalább ugyanennyien vagy még többen tudjuk az általunkis megfogalmazott célkitűzéseket együtt teljesíteni. Kellemes ünnepeket kívánok nekik és családjuknak, valamint a csepeli futballrajongó közösségnek!

219 views0 comments

Comments


bottom of page