top of page

A véghajrá hozta meg számunkra a sikert

Sejtettük, hogy nem lesz könnyű, tisztában voltunk vele, hogy az utolsó pillanatig küzdeni kell. Végül így is alakult, de egy pillanatig sem adtuk fel, ami a véghajrában meg is hozta a gyümölcsét, három ponttal a tarsolyunkban távoztunk a Testvériség- Újpalota otthonából.



Testvériség- Újpalota SE - Csepel TC 1:2 (1:0)

Budapest, Testvériség SE Barátság Sporttelep

Jv.: Zimonyi Péter (Busai Attila, Milavecz Péter)


Testvériség: Zubány M. – Árvai M., Nyíri A. (Németh K. ’46), Fehértói G. (Homonnay G. ’82), Szentiványi Sz., Orosz Á., Szántovszki S., Pincés P., Tamás D. (Major S. ’64), Horváth L., (Bíró B. ’64) Járja E.

Vezetőedző:


Csepel TC: Szűcs Krisztián - Bende János, Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs, Németh Zoltán, Urbin Márk, Pesuth Simon (Vörös Bence ’61), Gere Zoltán (Torda Bence’46), Mészáros Roland, Sükösd Krisztián Takács László ’70), Balogh Bence (Bencze Márton ’61) Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


Gólszerzők: Szentiványi Sz. ’41, illetve Bencze Márton ’84, Németh Zoltán ’90



Zsivóczky-Pandel Gyula: - Az első félidőben nem játszottunk jól, és akkor még finoman fogalmazok… Nem voltak meg a labdaszerzést követő támadás építéseink, túl lassan járattuk a labdát, túl sokat vártunk ki, nem éreztük a veszélyhelyzeteket. Ezt ellenfelünk meg is büntette, egy egyéni védekezési hibát követően gólt is kaptunk. A félidőben rendeztük a sorokat, egyet kértem a fiúktól a taktikán kívül: a második félidőben, ha férfiak vagyunk, mutassuk meg milyen fából is faragtak minket, a szenvedélyre, a győzni akarásra hívtam fel a figyelmet. Többször kellett játékrendszert változtatnom, sérülések és különböző problémák okán, a végén pedig mindent egy lapra feltéve sikerült a javunkra fordítani a meccset. Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl egy meglehetősen rossz talajú pályán, egy nagyon agresszív, talán azon is túlmenő ellenféllel szemben, de ha eredményesek akarunk lenni, fel kell vennünk az ilyen harcmodor elleni kesztyűt. Játékosaim bebizonyították, hogy férfiasan és óriási lelkesedéssel is tudnak küzdeni, ennek lett az eredménye ez a siker. Nem változott semmi, megyünk tovább az úton, ellenlábasunk a Budafok II is hozta a meccsét, így fej-fej mellett állunk a tabellán, ami meggyőződésem, hogy így is marad a bajnokság hátralévő idejében. Szurkolóinknak ezúttal is nagy köszönet jár, ha a múlt héten azt mondtam nagy szerepük volt a sikerünkben, most még inkább azt kell mondanom, hogy az ő hathatós segítségükkel tudtuk megfordítani a mérkőzést.

144 views0 comments
bottom of page