top of page

Hazai sikerrel tartjuk a lépést az élbollyal

Kifejezetten labdarúgó mérkőzésre csalogató időjárás és a Csepel SC sporttelepén a Föld Napja alkalmából rendezett Mastaff CAC Show kutyakiállítás és verseny is várta szombaton a sportkedvelő csepelieket, akik először a női csapat sikerének örülhettek (Csepel FC - Paks 3:0), majd a férfi együttes diadalának is örülhettek, akik a Testvériség-Újpalota együttesét múlták felül magabiztosan.


Csepel TC – Testvériség- Újpalota SE 2:0 (2:0)

Csepel stadion, Jv.: Kiss Gergő (Ferencz Máté, Apkó Tamás)


Csepel: Szűcs Krisztián – Bende János, Torda Bence, Mészáros László (Seregy Tamás ’64), Zsivoczky-Pandel Péter (Németh Zoltán ’68), Menyhei Gergely (Szabó László ’64), Gauzer Levente, Kristó Dominik (Takács László ’70), Mészáros Roland, Vörös Bence, Pócsa Csaba

Vezetőedző: Lázok János


Testvériség: Zubány M. – Sármán P. (Edvi Cs. ’57), Árvai M., Németh K., Bíró B., Szentiványi Sz. (Verhoczki L. ’77), Orosz Á. (Ács B. ’57), Ambrózi Á., Tamás D., Simon Z. (Vattay B. ’57), Pincés P. (Kindlik Á. ’81)


Gólszerzők: Zsivoczky-Pandel Péter (2) ’22, ’25Lázok János:

Azt gondolom, hogy megérdemelt a sikerünk, jól játszottunk, az első fél óra különösképpen jól sikerült. Utána visszavettünk kicsit a tempóból, amit szóvá is tettem a játékosok felé. Sok helyzetet alakítottunk ki, amiből sajnos csak kettőt sikerült gólra váltanunk, de volt két kapufánk, és még néhány jó lehetőségünk a gólszerzésre. Összességében elégedett vagyok, de tudom, hogy a csapat ennél is jobb játékra képes, amit igyekszünk majd a hátralévő mérkőzéseken kihozni magunkból.
115 views0 comments

Comments


bottom of page