top of page

Súlyos üzemzavart okoztunk a Vízműveknél

Az utóbbi években rendre szoros meccseket játszott egymással a Csepel és a Fővárosi Vízművek együttese, az előző kiírásban mindkétszer csupán szűk, egygólos sikereket könyvelhettünk el ellenük. A mai mérkőzésen viszont jelentős volt a különbség a két csapat között, a javunkra.



Főv. Vízművek SK - Csepel TC 1:4 (0:2)

Fővárosi Vízművek SK Sporttelep, Jv.: Apkó Tamás (Milavecz Péter, Tiringer Máté)


Főv, Vízművek SK: Hollókőy Á. – Bertók A., Kovács M. (Peller Á. ’70), Zilahi B., Koblencz Á., Niedermüller Á., Korányi M., Petry Zs. (Czifra I. ’58), Szücs H. (Zilahi M. ’46), Barát V. (Kerékgyártó Cs. ’58), Madarász O. (Gyarmati D. ’84)

Vezetőedző: Mészöly Géza


Csepel TC: Kovács Dániel - Bende János, Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs, Torda Bence (Mészáros Roland ’46), Mészáros László (Takács László ’60), Németh Zoltán (Bencze Márton ’71), Urbin Márk (Gere Zoltán ’46), Pesuth Simon, Sükösd Krisztián, Balogh Bence (Vörös Bence ’64)

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


Gólszerzők: Zilahi M. ’75, ill. Balogh Bence (3) ’2, ’41, ’54, Pesuth Simon ’66


Zsivóczky-Pandel Gyula

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ugye már a 2. percben megszereztük a vezetést, ami részben megnyugtatott bennünket, de nem altatott el. Azt gondolom, hogy az első félidőben is végig domináns játékot játszottunk és a játékrész vége előtt Balogh Bence második találatával megnyugtató, kétgólos előnnyel mehettünk pihenőre. Én még több gól szerzésére igyekeztem ösztönözni játékosaimat a szünetben is, fontosnak tartom ugyanis a gólarány növelését is az elsődleges, győzelmek megszerzése mellett. A második félidőben nagyobb területeink adódtak, melyeket jól használtunk ki, akik beszálltak a kispadról pedig mind hozzá tudtak tenni minőségben a játékunkhoz. Már négy góllal vezettünk, amikor egy elkerülhető 11-es gólt kaptunk, de összességében teljesen megérdemelten nyertük meg az összecsapást. Hiányérzetem annyi van, hogy a kidolgozott helyzeteink kapu előtti értékesítésének százalékos arányán tovább kell javítani! Örülök, hogy Vörös Bence hosszú kihagyást követően visszatért a csapatba, szurkolóinknak pedig ismételt köszönet, hogy újra itt voltak velünk és együtt örülhettünk a győzelemnek.
123 views0 comments
bottom of page