top of page

Csalódást okozó vereség a REAC ellen

Updated: Apr 12, 2023

Hiába kínálkozott kiváló lehetőség csapatunk számára ahhoz, hogy minimálisra csökkentse hátrányát a listavezetővel szemben, sajnos nem sikerült élni a sansszal és egygólos mérkőzésen alulmaradtunk a REAC elleni bajnoki meccsen. A találkozó előtt Tyukodi Zoltán a Csepel SC korábbi NBI- es labdarúgója a leendő csepeli sportmúzeum számára ajándékozta 100. NBI-es mérkőzésére kapott hollóházi porcelán Csepel címeres teáskészletét, és elvégezte a kezdőrúgást is, a csepeli szurkolók legnagyobb ovációja közepette.



Csepel – REAC 0:1 (0:1)


Jv.: Zimonyi Péter (Bencze András, Tóth I. Tamás)


Csepel: Szűcs Krisztián – Bende János, Torda Bence (Seregy Tamás ’46), Mészáros László, Zsivoczky-Pandel Péter, Menyhei Gergely (Mészáros Roland ’76), Gauzer Levente, Kristó Dominik (Csákány Levente ’57), Szabó László, Vörös Bence, Pócsa Csaba

Vezetőedző: Lázok János


REAC: Dulka Z. – Gulyás M., Pölöskei P., Horváth K. (Micheller T. ’69), Kaszala P. (Tréfás M. ’94), Lakatos Z. (Tóth M. ’74), Nagy G., Popogeorgiev G. (Horváth K. ’86), Csernák M. (Faragó M. ’81), Ujvári D., Markos M.

Edző: Dinka B.


Gólszerző: Horváth K. ’23



Lázok János:

Nagyon sajnálom, hogy egy újabb rangadót vesztettünk – véleményem szerint- a játékvezető a gólt megelőző ítéletével nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Az első játékrészben sokkal jobbak voltunk, mint a REAC, egy szabadrúgás kivételével, ami utat talált a kapunkba, méltó ellenfelei voltunk a rákospalotaiaknak. A gólt követően ellenfelünk azt játszotta, amiben erős, igyekeztek megtatani az előnyüket, egy támadáson kívül komoly esélyük nem volt az újabb gólszerzésre. Sajnos valamiyen oknál fogva bukjuk a rangadóinkat, az elöl játszó fiataljaink a jelek szerint nem képesek felnőni a feladathoz, a támadó harmadban nem tudjuk felülmúlni hozzánk hasonló képességű ellenfeleinket. Sajnos Zsivóczkyn kívül nincs több vállalkozó szellemű támadónk, amennyiben néhányan fel tudnának hozzá nőni, az ilyen mérkőzéseket meg tudnánk nyerni. Megyünk tovább, amíg én vagyok az edző, orrvérzésig igyekszünk kivitelezni a céljainkat, de sajnos már nem csak mi kezünkben van a bajnoki cím sorsa. Rendezzük a sorokat, van egy fontos kupadöntőnk, de a bajnokságban már az Unione és a REAC eredményeitől is függenek a továbbiak.
bottom of page