top of page

A rivális SZAC otthonából hoztuk el a pontokat

Rendkívül fontos mérkőzés várt a Csepel TC felnőtt férfi labdarúgóira szombat délután az idén már sok meglepetést szerző 1908 SZAC otthonában. Szerencsére a tét nem nyomta agyon labdarúgóinkat és elhozták a pontokat dél-pesti riválisunk otthonából.


1908 SZAC - Csepel TC 1:2 (1:1)


Deák Ferenc, Bamba Sporttelep,

Jv.: Apkó Tamás (Szabó Dániel, Rábel Alfréd)


1908 SZAC: Sopronyi D. – Kerekes O. (Imre L. ’15), Szántó D., Sulyok R., Jáger R. (Nagy D. ’93), Tolnay R. (Dinawi S. ’83), Malya B., Kónya K., Szabó M. (Popov P. ’93), Molnár B. (Tóth K. ’71), Sós B.

Edző:


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs (Gere Zoltán ’67), Torda Bence (Kun Gergő ’77), Mészáros László (Bencze Márton ’57), Németh Zoltán, Urbin Márk, Mészáros Roland, Sükösd Krisztián (Pócsa Csaba ’81), Vörös Bence, Balogh Bence (Takács László ’67)

Vezetőedző: Zsivóczky-Pandel Gyula


Gólszerzők: Csernák Kristóf ’31, Németh Zoltán ’87, ill. Tolnay Rokkó ’42


Zsivoczky – Pandel Gyula:

"Egész héten készültünk erre az előzetesen nem könnyűnek ígérkező mérkőzésre, ami be is igazolódott. Két részre osztanám a meccset, az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfelet, ami teljesült is. A második félidőben kiegyenlítetteb játék következett, játékrendszert kellett változtatni, hogy hatékonyabbak legyünk az előre játékba. Ellenfelünknek is voltak helyzetei, de azt gondolom nekünk több lehetőségünk volt a gólszerzésre. Egy brusztolós mérkőzés volt, kemény, határozott férfias játékkal, a csapat erejét mutatja, hogy a végén szereztünk egy gólt és vele egy nagyon fontos győzelmet. Nagyon keményen megdolgoztunk ezért a sikerért, ami érzésem szerint megérdemelt. Kettő mérkőzés van hátra ősszel, innen kezdve az Unione elleni rangadóra készülünk. Ismételten köszönjük szurkolóink véget nem érő biztatását!"
bottom of page