top of page

Közönségszórakoztató játék, magabiztos győzelem, első hely

Az újonc II. Kerület UFC egy darabig jól állta a sarat sikeréhes játékot bemutató csapatunk ellen, de a 26 perctől kezdve egyre csak növekedett a két csapat közti gólkülönbség, ami végül 5:1- es győzelmet eredményezett számunkra és a Budafok II pontvesztésének is köszönhetően a táblázat élére ugrottunk két pontnyi fórral.



Csepel TC – II. Kerület UFC 5:1 (2:0)

Csepel stadion, Jv.: Sveda Marcell (Mózsa Ábel, Csékei Andor)


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs, Torda Bence (Gere Zoltán ’76), Németh Zoltán (Pásztor Péter ’76), Urbin Márk (Csákány Levente ’67), Pesuth Simon, Mészáros Roland, Sükösd Krisztián (Pócsa Csaba ’60), Vörös Bence (Bencze Márton ’46), Balogh Bence

Vezetőedző: Zsivóczky Gyula


II. Kerület UFC: Kis D. – Uray K. (Kelemen Zs. ’54), Meggyes B., Bacsek B. (Kocsis B. ’58), Bene Z. (Szabó B. ’61), Czipó Á., Becze K., Miklósi G., Rózsa Z. (Tóth B. ’58), Porst Benedek, Porst Bálint (Jobbágy D. ’65) Edző:


Gólszerzők: Torda Bence (2) ’26, ’30, Balogh Bence ’52, Csabafi Szabolcs ’77, Gere Zoltán ’81, ill. Becze K. ’86


Zsivóczky Gyula:

A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelt a győzelmünk, végig uraltuk a játékot, ellenfelünk csak kontrából igyekezett néhány alkalommal veszélyeztetni. Azt gondolom, hogy a nagyon magabiztos győzelemhez ma több olyan játékos is hozzájárult, akik az elmúlt időszakban kevesebb játéklehetőséghez jutottak. Pozitívum, hogy egy pillanatig nem álltunk le, minél több gólt szerettünk volna szerezni, ami javarészt meg is valósult a mérkőzés 80. percéig. Az utolsó 10 perc annyira nem tetszett, azon a perióduson javítanunk kell, végig koncentráltnak kell maradnunk a következő fordulókban a mérkőzések befejezéséig. Egy mondatba összefoglalva: hoztuk a kötelezőt, ellenlábasunk eredményével is tisztában vagyunk, de az előttünk álló meccseken csak és kizárólag a saját játékunkra, eredményeinkre kell fókuszálunk. Gratulálok a csapatnak, a siker megérdemelt volt, és ezúttal sem feledkezzünk meg lelkes és kitartó szurkolótáborunkról, akik - mint eddig minden alkalommal - ma sem hagytak cserben bennünket.

bottom of page