top of page

„Beépíteni a felnőttek közé a csepeli fiatalokat” - U19 értékelés

Az őszi szezon finisén és már az évzárón is túl van a Csepel TC U19-es

labdarúgó csapata, mely az ősz második felére már egészen elismerésre méltó

eredményeket is produkált. Zsivoczky- Pandel Péter együttese éppen ezért

bizakodásra okot adó reményekkel térhetett téli pihenőre.



Mozgalmas féléven vagyunk túl, nyáron az volt az elsődleges célkitűzés, hogy a decemberi pihenőre úgy menjenek el a játékosok, hogy mindent kiadtak magukból, taktikailag, fizikálisan és mentálisan is közelítenek a felnőtt futball követelményeihez- kezdte értékelését az U19 vezetőedzője. Úgy érzem jó úton haladnak a srácok, többféle felállásban is képesek voltak bizonyítani, illetve nem csüggedtek akkor sem, amikor nem jöttek az eredmények. Én tudtam, hogy hosszú távon megtérül a meló és ők is végig bíztak ebben.

Érzésed szerint mi az, amiben gyengébbek voltatok, s mi az, ami az erényeitek,

illetve volt-e olyan mérkőzés, amit esetleg külön kiemelnél?

A bajnokság kezdetén az új felállás, illetve sok információ is megnehezítette a kezdetet és az együttes mozgások, átmenetek nem voltak elég jók és gyorsak. Tudtuk, hogy idő kell az eredményességhez, nem is sürgettem, ez még mindig a fejlesztés és a fejlődés fázisa. Sok jó mérkőzést játszottunk, kiemelendő, hogy három mérkőzéstől eltekintve az összes második félidőt megnyertük, ez mutatja, hogy jó munkát végeztünk erőnlét terén is, talán az itthoni, Budafok meccset emelném ki ahol nem első sorban a játék, sokkal inkább az akarat és a szív diadalmaskodott, jó volt nézni, ahogy szó szerint csúsztak-másztak egymásért a játékosaim.

A teljesítmények alapján kit, kiket emelnél ki a csapatból?

Nem akarok közhelyeket puffogtatni, ez tényleg egy nagybetűs csapat! Voltak még így is kimagasló teljesítmények. Kardos Ádám, Kiss Marcell és Pásztor Péter is olyan szinten játszott, amivel felhívták magukra a felnőtt csapat szakmai stábjának figyelmét is, illetve kapus poszton Papp Csabi és Oszter Márk isremekül hozták a rájuk bízott feladatukat.

Milyen céllal vágtok neki a tavaszi szezonnak, hogyan alakul a tervezett

felkészülés?

A cél, amit megfogalmaztunk a bajnokság kezdetén, nem változott. A felnőtt csapatba beépíteni a csepeli fiatalokat. A tervezett felkészülés januárban kezdődik, több felkészülési mérkőzéssel és sok edzéssel. Kellemes ünnepeket kívánok az egész Csepeli szurkolóközönségnek, szülőknek! Hajrá Csepel!


212 views0 comments
bottom of page