top of page

Edzői Értékelés az U19-es Csapat 2023/2024-es Szezonjáról

Könnyű dolgom van a 2023-2024-es idény értékelésében. Nagyon dicséretes eredményeket értünk el több területen is.


A szezon elején egy összeszokás vette kezdetét, össze kellett hoznunk a keretet játékstílusban, illetve erőnlétben is volt különbség játékos és játékos között. Döcögősen indult a bajnokság, de a kemény munka meghozta a gyümölcsét. Gyorsan meglátszott, hogy mi vagyunk az egyik legérettebb csapat a bajnokságban, taktikailag nagyon fegyelmezettek voltunk, a rengeteg minőségi edzésmunka meghozta a gyümölcsét. Nem feltétlenül mennyiségre kell ezt érteni, a tudatosság és a gyerekek alázatos munkája eredményezte azt, hogy bejutottunk a rájátszás felsőházába, ahol csupa erős csapattal találkozhattunk a második félévben. Ez nagy siker volt a klubnak, fontos a játékosoknak, hogy hétről hétre dinamikus, erős ellenfelek ellen bizonyíthassanak, ami pedig csak a felsőházban volt adott. Ez tehát a csapat erejét mutatja.


A következő lépés, amit fontosnak tartottam, hogy a Béke téren minél több saját nevelésű játékos lépjen pályára a felnőtt csapatunkban. Nagy szó, hogy például a mindent eldöntő osztályozó mérkőzésen összesen 6 olyan játékos lépett pályára, aki akár idén még U19-es korú, vagy pár éve még a Béke téren pallérozódott. Ezt kell szem előtt tartani a Béke téri utánpótlás-bázisunknak, hogy minél több saját nevelésű, nagyszerű játékos legyen a felnőtt csapat keretében.


Nem utolsósorban szeretném megköszönni a szülők töretlen bizalmát és munkamorálját, végig a gyerekek mellett álltak, nélkülük nem sikerült volna! A következő szezonban folytatjuk a töretlen munkát.


Hajrá Csepel, CSAK A 21!


Zsivoczky Péter230 views0 comments

Comments


bottom of page