top of page

UP: ponttal nyitott az U19, többi csapatunk magabiztosan nyert

Meglehetősen sikeres volt az előző játéknap utánpótlás csapataink számára. Az U19 a Kelen SC otthonában szerzett értékes pontot a rájátszásban, míg fiatalabbjaink a Halásztelek és a Mészöly Focisuli ellen tudtak nyerni magabiztosan, az U13 sikeres tavaszi bemutatkozáson esett túl a Kelen II ellen.


MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT 7-12. HELY


Zsivoczky-Pandel Péter

A Kelen SC otthonában kezdődött meg számunkra a bajnokság rájátszása. Az első húsz perc a szezon legrosszabb játékával párosult. Mindenki mástól várta a megoldást, nem voltunk vállalkozó szelleműek, emellé pontatlanok és körülményesek voltunk, illetve a mentalitással is akadtak problémáim. Később szerkezetet váltottunk, ami sikeresnek bizonyult, jól zártuk le a területeket, ami önbizalmat adott és sikerült átvenni a mérkőzés irányítását. Az első félidő második fele tehát már a miénk volt. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, egy ordító helyzetünk maradt ki és ahogy az lenni szokott a kontrából gólt kaptunk. Mindent megtettek a srácok, hogy kiegyenlítsünk ami végül sikerült is a mérkőzés hajrájában. Itt szeretnék gratulálni a Kelen csapatának, látszik, hogy tudatos és szervezett munka folyik náluk, amit mindig jó látni. Számos jó egyéni teljesítményt láttam, de inkább az akaratot es az egymásért való küzdeni akarást emelném ki.
MLSZ Regionális U17, Délnyugat, Alsóház 4. forduló


Ambruzs Szabolcs

Régen kezdtünk már úgy mérkőzést, mint ezen a hétvégén. Intenzívek voltunk, szervezettek és az első perctől nyomást tudtunk helyezni az ellenfelünkre. Sajnos nem sikerült fenntartani az elképzeléseket 90 percen keresztül, de az előző találkozókhoz képest egy sokkal magabiztosabb játékot és hozzáállást tudtunk letenni az asztalra. Ellenfelünk nehezen adta meg magát, így jól jött az első félidei büntető, de a folyamatosan kidolgozott helyzetek meghozták a több gólos különbséget.MLSZ Regionális U-16 Dél-Nyugat, 13. forduló


Pereszlényi András

A nyitó fordulóban aratott magabiztos győzelem után a Mészöly Focisulit fogadtuk hazai környezetben csütörtökön. Ezúttal a megszokottnál kicsit keményebb, füves talajon kellett bizonyítani, ám fiataljaink gyorsan alkalmazkodtak a körülményekhez, az első tíz perc végéhez érve már két góllal vezettünk Unger Péter és Virág Olivér találataival. Mi irányítottuk a mérkőzést, a széleken többször is sikerült megbontani a Mészöly FS védelmét. Kissé váratlanul jött az ellenfél gólja, egy védelmi megingást kihasználva Leskovics volt eredményes. A második játékrészben a mieink fokozatosan erőltették rá akaratukat az ellenfélre, csak idő kérdése volt, mikor születik meg a harmadik gólunk. A 56. percben aztán Unger Péter törte fel a védelmet és szerzett újabb gólt. Ugyan jobb helyzetkihasználással akár fölényesebb győzelmet is arathattunk volna, a 3:1- nek is örülhetünk egy olyan erős csapat ellen, mint a Mészöly FS.  A labdabirtoklási fölényt és a csapategységet emelném ki, a srácok egymásért küzdöttek a pályán, így két forduló után hibátlanul leszünk  a jövő héten a Kaposvár vendégei.  Szép volt, srácok!
BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP TAVASZI "F" CSOPORT 2. forduló


Kornis Dávid

Nekünk a 2. fordulóval indult a bajnokság, mivel az 1. játéknapunkat elhalasztották. Előtte három nagyon jó edzőmeccsen estünk túl, így izgatottan vártam a bajnoki mérkőzést. A srácok nagyon motiváltak voltak már a mérkőzés előtti napon, úgy érkeztek meg a meccsre, hogy nem lehet más csak győzelem! A mérkőzés előtt azt kértem tőlük, hogy támadjuk le őket, szerezzünk labdákat a térfelükön és erőltessük a széljátékot, hiszen gyors és technikásabb szélsőink vannak.  Rohamoztunk is, mellyel sikerült megzavarnunk ellenfelünket, s már az 1. percben helyzetet is alakítottunk ki belőle. A folyamatos pressingelés és a szélek megjátszásából rendre helyzeteket alakítottunk ki, melynek köszönhetően 2:0-ás vezetéssel jöttünk le a pályáról a félidőben. A szünetben azt kértem a fiúktól, hogy „menjünk rájuk” továbbra is és ne álljunk vissza védekezni. Ebből ismét két gólt sikerült szerezni és mellette rengeteg helyzetet alakítottunk ki. A félidő közepéig tetszett is a játék, jól kontrolláltuk a mérkőzést, sikerült hamar labdát szereznünk, illetve jól zártuk a területeket. Az utolsó 17-18 percben viszont már nem volt szép játék…. Ettől függetlenül elégedett vagyok a teljesítménnyel, a srácok hozzáállásával és motivációjukkal. A hibákat kijavítjuk, dolgozunk tovább keményen és reményeim szerint egy szép tavaszt zárhatunk.141 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page