top of page

Edzői Értékelés az U7-es Csapat 2023/2024-es Szezonjáról

A 2023/2024-es szezon az U7-es csapatunk számára jelentős előrelépéseket hozott. Az edzések során a gyerekek sokat fejlődtek mind technikai, mind koordinációs szempontból, az életkori sajátosságokat betartva. Megismerkedtek a labdarúgás alapvető szabályaival és alapjaival, ami elengedhetetlen a jövőbeli sikerekhez.


A szezon kezdetén kis létszámmal indultunk, de a csapatunk hamar népszerűvé vált, és a szezon végére többen lettünk. Ez a növekvő létszám jól mutatja, mennyire lelkesek a gyerekek, és hogy milyen vonzó számukra a labdarúgás.


A szezon egyik kiemelkedő eseménye a Bozsik fesztiválon való részvétel volt. Itt a gyerekeknek lehetőségük nyílt megmérettetni magukat, tapasztalatot szerezni és élvezni a játékot versenykörnyezetben. Számos pozitív élmény ért minket, amelyek megerősítették a csapatszellemet és az egyéni önbizalmat is.


Összességében elmondható, hogy a csapatunk hatalmas fejlődést mutatott az elmúlt szezonban. A gyerekek elkötelezettsége és szorgalma meghozta gyümölcsét, és izgatottan várjuk, hogy milyen további sikereket érhetünk el a következő szezonban.


Andris Bá90 views0 comments

Comments


bottom of page