top of page

UP: az U17 és az U13 szállította a pontokat

Meglehetősen foghíjas fordulón estünk túl az előző hétvégén, utánpótlás csapataink közül mindössze három lépett pályára, kettő sikerrel vette az akadályokat, az U19-nek pedig nem sokon múlt az idegenbeli pontszerzése.


MLSZ REG U-19 ÉNY 7-12. HELY 4. forduló


Zsivoczky- Pandel Péter:

A biatorbágyi meccset követően is csak ismételni tudom sajnos önmagam. Remek meccset játszottunk, és már sokadjára a szimpatikus vesztes szerepét töltjük be. Langyosan kezdődött a találkozó, mindkét csapat kivárásra játszott, amit mi elégeltünk meg. Feljebb toltuk a védekezésünket, és már az ellenfél tizenhatosán próbáltunk labdát szerezni, ezért felgyorsult a játék. Elég rossz látási viszonyok között játszottunk, ami miatt egy elkerülhető szabadrúgásból vezetést szerzett az ellenfél, amire gyorsan tudtunk reagálni és egy gyönyörű támadásból sikerült egyenlítenünk. Nem elégedtünk meg az egy ponttal és a lábunkban volt a vezető gól. Ám több nagy helyzetet is kihagytunk, és „ahogy az lenni szokott” ez meg is bosszulta önmagát egy hátul rosszul átvett labdából lekontráztak minket. A mutatott játék miatt büszke vagyok a csapatra, ezen az úton megyünk tovább, s előbb- utóbb mellénk áll a szerencse.




MLSZ Regionális U17, Délnyugat, Alsóház 7. forduló


Ambruzs Szabolcs:

Egyikünk sem játszott még az ország ezen pontján, így kíváncsian vártuk az új tapasztalásokat. Nagy öröm, hogy viszonylag gyorsan tudtunk vezetést szerezni, ám a csapatunk enerváltságának okán az ellenfél hamar egyenlíteni tudott. Szerencsére nem zökkentünk ki, így hamarosan újabb gólt szereztünk, melyet újabb helyzetek és a játékban az abszolút dominanciánk követett. Gratulálok a fiúknak!



BLSZ SERDÜLŐ U-14 1. CSOPORT 13. forduló


Váczi Dániel:

A bajnokság sereghajtója látogatott hozzánk, akiken már az első percről látszott, hogy céljuk megszerezni végre az első pontjaikat. A mieink az előző hetek jó teljesítményei után a mai napon játékban a szöges ellentétét mutatták az eddigieknek. Úgy mentünk ki a pályára, hogy a tabella alapján ez a mérkőzés ,,úgy is meglesz’’! Azonban már rögtön az első félidőben kiderült, hogy erről szó sincs… A 15. percig rúghattunk volna 3-4 gólt, rengeteg helyzetet, lehetőséget dolgoztunk ki de mivel nem sikerült csupán egy gólt szereznünk, törvényszerű volt, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát. Így is történt: ellenfelünk kétszer jött át a félpályán és két gólt rúgott... A félidőben egy kis ,fejmosás után legalább a hozzáállásunkon tudtunk javítani, ha már a játék minőségében nem annyira, így megfordítottuk a mérkőzést. Pozitívum, hogy a második félidőben látszott a csapaton a győzni akarás, a küzdés, az alázat, ami az első félidőben hiányzott! Ellenfelünknek is gratulálok!


bottom of page