top of page

UP: a harmadik játéknap is hozott meglepetéseket

A Csepel TC férfi második csapata és az utánpótlás is folytatta tavaszi szereplését, mely során újabb győzelmek és sajnos fájó vereségek is bekerültek a csepeli labdarúgók bizonyítványába, szerencsére még bőven van idő javítani a gyengébb eredményeken.


BLSZ IV. osztály 1.csoport 15. forduló

Váczi Dániel:

Remek időjárási körülmények között, kiváló pályán tudtunk játszani egy olyan találkozót ahol már az első pár percben kirajzolódott, hogy melyik a jobb csapat és melyikünk akarja jobban a győzelmet. Rengeteg lehetőséget/helyzetet tudtunk kialakítani melyeknél amennyiben jobb lett volna a koncentráció, akkor gólkülönbségünket is tovább javíthatjuk. Külön kiemelném Soóky Roland játékát, aki az U19 -es csapatunkból segített bennünket kapus poszton, mind kézzel mind pedig lábbal nagyon sokat tett hozzá a győzelmünkhöz! Gratulálok a teljesítményéhez! Összeségében megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatomnak, ellenfelünknek pedig további sok sikert kívánok!

MLSZ Regionális U-17 Közép-Déli Csoport – Alsóház, 3. forduló

Ambruzs Szabolcs:

Igen lassan tudtuk elérni azt a fordulatszámot, amelyen alapvetően focizni szeretnénk. Szerencsére már az első félidőben megszereztük a vezetést, de a támadásokat elsiettük, a kontra elleni védekezésünk pedig egyáltalán nem működött. A szünetben ezt tudtuk orvosolni, így a második játékrész már az elképzeléseknek megfelelően alakult. Gratulálok a srácoknak, és további sok sikert kívánunk a Bugyi csapatának!


MLSZ Regionális U-15 Alap Közép Csoport Rájátszás 7-12. Helyért 3. forduló

Váczi Dániel:

Az elmúlt két évben többször is találkoztunk a Vecsés csapatával és az eddigi tapasztalatok alapján mindig az volt a véleményem, hogy mind egyénileg mind pedig csapatban mi vagyunk a jobbak de ez eredményben nem mutatkozott meg, ugyanakkor ezen a mérkőzésen az eredmény is kedvezően alakult. Ezúttal is mi mutattuk a futball szebbik oldalát, igyekeztünk kombinatívan, a játékot felépítve igyekezni főleg a második félidőben helyenként nagyon szépen játszottak a srácok. Az első félidőben nem nagyon találtuk ellenfelünk játéka ellen a megfelelő harcmodort, sőt kaptunk egy elkerülhető gólt is. A félidőben egy- két dolgot átbeszélve sikerült változtatnunk taktikailag, és sikerült felgyorsítanunk a játékunkat minek köszönhetően a javunkra fordítottuk a mérkőzést A srácok már nagyon megérdemelték, hogy megízleljék a győzelem ízét, le a kalappal előttük, büszke vagyok a csapatomra! Még nagyon sokat kell a játék minden területén fejlődnünk, tanulnunk, de a hozzáállást nagyon pozitívnak értékelem. Ellenfelünknek további sok sikert kívánunk!

BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP TAVASZI 5. CSOPORT 2. forduló

Horváth Ádám:

Igazi sárdagasztásban volt részük a srácoknak. Nagyszerű helyzeteket alakítottak ki, melyeket azonban nem sikerült értékesíteni. A futball furcsa fintora, hogy ez sajnos megbosszulja magát, és így is történt. Bármennyire is próbálkoztak a fiúk nem sikerült az egyenlítés. Remek teljesítményt nyújtott Tóth Benjamin és Csonka Dávid. Gratulálok a csapatnak a helytállásért és a küzdésért! Köszönjük az Ikarusnak a mérkőzést, további soksikert kívánok nekik. Hajrá Csepel TC!


U9: Halásztelki Torna

Baksa Ákos:

Halásztelken vettünk részt egy tíz csapatos tornán, ahol négy mérkőzést játszottunk, majd azt követően az 5-6.helyért mérkőztünk. Sajnos lecsúsztunk a dobogóról de a srácok nagyon küzdöttek egymásért a pályán. Az első meccsen még nagyon láttam, hogy kissé fáradtan mozogtunk, de aztán eljött a második meccs és a srácok felébredtek. Gratulálok játékosaimnak, csak így tovább. A házigazdáknak pedig köszönjük szépen a meghívást!


Bozsik Torna

Pereszlényi András:

A tavaszi Bozsik Torna első játéknapján két csapattal képviseltettük magunkat, legfőképpen azért, hogy minden gyereknek játéklehetőséget biztosítsunk. Annak ellenére, hogy az időjárás nem volt a legkedvezőbb, a srácok lelkesen, felszabadultan és magabiztosan játszottak. Gratulálok minden résztvevő játékosnak és kívánunk mielőbbi gyógyulást a betegeinknek.


140 views0 comments
bottom of page