top of page

Fontos mérföldkő a bajnoki cím felé vezető úton

A Csepel TC felnőtt férfi együttese magabiztos győzelemmel vágott vissza a Budafoki MTE II gárdájának az ősszel elszenvedett vereségért, mellyel megerősítette vezető pozícióját a BLSZ I. osztályában, amivel erős üzenetet küldött közvetlen riválisainak. 



Csepel TC – Budafoki MTE II 3:0 (1:0)

Csepel Stadion, Jv.: Apkó Tamás (Sudicky Bálint, Pusztai Gergely)


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csabafi Szabolcs (Fodor Vince ’78), Torda Bence (Németh Zoltán ’67), Mészáros László (Sükösd Krisztián ’64) Dunai András, Urbin Márk, Gauzer Levente, Gere Zoltán, Mészáros Roland, Vörös Bence (Pesuth Simon ’46), Balogh Bence (Bencze Márton ’57)

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


Budafoki MTE II: Ecseri M. – Harsányi D., Nagy G., Marton O. (Horváth B. ’64), Horváth T., Horváth D., Földi D. (Bagyinszky D. ’62), Hajzlinszki Á., Greksa B. (Vámosi T. ’62), Szöllösi G., Halász Z.

Edző: Pozder Nenad


Gólszerzők: Dunai András (2) ’27, ’91, Gauzer Levente ’54


Zsivoczky- Pandel Gyula: 

Ketté osztanám a mérkőzést, előzetesen kidolgoztunk egy taktikát a meccsre, de a szél meglehetősen befolyásolta a mérkőzés első szakaszát. Nagyon taktikusan védekeztünk a középső zónában és a labdaszerzést követően az átmenetekben megvoltak helyzeteink is. Összességében azt éreztem, hogy az egész mérkőzést uraljuk, domináltunk a 90 perc során, ami fontos volt. Az első félidőben taktikusan játszottunk, megszereztük a vezetést, és utána is kontrollálni tudtuk a mérkőzést. A második játékrészre is megvolt a mérkőzés-tervünk, folyamatos nyomás alá helyeztük ellenfelünket, besegített a szél is, „magas presszinget” játszottunk, ami maximálisan bejött, mert eredményesek tudtunk lenni ebben a periódusban is, újabb két gólt sikerült szereznünk a második félidőben. Összességében az egész meccs úgy alakult, ahogy elterveztük, aminek magabiztos győzelem lett a vége. Örülök Dunai Andris két góljának, illetve a csapat védekezésének, minek köszönhetően „nullára lehoztuk” a kapott gólok számát. Külön öröm, hogy Fodor Vince debütálhatott a felnőtt csapatban, ami kiválóan példázza, hogy saját utánpótlásunk tehetségeinek igyekszünk minél több játéklehetőséget biztosítani. Igyekszünk azokat a csepeli tehetségeket beépíteni a csapatba, akik már megértek erre a feladatra. Ezt a meccset máris lezártuk, innentől fogva a szerdai újabb „helyi rangadóra” koncentrálunk a Budapest Kupában, szurkolóinknak pedig ismét köszönjük a soha nem szűnő biztatást, ami komoly „táplálék” a csapatnak!



bottom of page