top of page

Tovább nőtt az előnyünk a győztes csepeli derbi után

Kiváló időjárás, de meglehetősen falusias körülmények (se büfé, se szurkolói mosdó) között indult útjára a labda az ötödik csepeli derbin, ahol már az első félidőben mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy melyik csapat küzd a feljutásért és melyik a kiesés elkerüléséért. A Csepel TC nem csak a sima győzelemnek, hanem a Budafok újabb botlásának is örülhetett, így ugyanis 11 pontra nőtt a két csapat közti különbség a tabellán.



Csepel UFC – CSEPEL TC 1:4 (0:4)


Hollandi úti sporttelep, Jv.: Zimonyi Péter (Apkó Tamás, Tóth I. Tamás)


Csepel UFC: Szabó Zs. – Takács A., Mohácsik G., Béres D., Bíró T., Nemes M. (Ködöböcz A. ’54), Bereczki K., Csorba A. (Duffek Á. ’46), Lencsés A., Hegyes M. (Szakszon Á. ’46), Jamoul H.

Vezetőedző: Rebecsák Szilárd


CSEPEL TC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs, Torda Bence (Csákány Levente ’72), Mészáros László, Dunai András, Urbin Márk (Gauzer Levente ’59), Gere Zoltán, Mészáros Roland (Pásztor Péter ’72), Vörös Bence (Pesuth Simon ’59), Balogh Bence (Sükösd Krisztián ’64)

Vezetőedző: Zsivoczky- Pandel Gyula


Gólszerző: Béres D. 84’ ill. Torda Bence ’27, Balogh Bence ’35, ’38, ’45



Zsivoczky – Pandel Gyula:

Két részre osztanám a mérkőzés értékelését, először is gratulálok a csapatnak, hogy ilyen magabiztosan megnyerte az összecsapást. Az első félidőben az általam elképzelt játékmodellt maximálisan megvalósítottuk, természetesen a helyzetkihasználás tekintetében ott is lett volna min javítani… Játékosaim 45 percen keresztül megvalósították az általam kért taktikai elképzeléseket, és minden kritériumnak megfelelt a hozzáállásuk. A szünetben azt kértem a srácoktól, hogy ugyanebben az ütemben és felfogásban és ugyanolyan kreativitással menjünk ki a második félidőre, de sajnos ez cseppet sem valósult meg! Érthetetlen módon teljesen visszaálltunk, „beleültünk” a mérkőzésbe, átadtuk ellenfelünknek a területet, akik ugyan igazából nem veszélyeztettek, de számomra nem elfogadható teljesítményt láttam a pályán. Én már a jövőre is gondolva fogalmaztam meg bizonyos kritikus véleményt a játékosok felé a meccs után, ezeket a dolgokat természetesen majd egymás közt rendezni fogjuk. Összességében azt tettük a meccsen, amit kellett, magabiztos sikert arattunk, szurkolóinknak ismét kijár a külön köszönet, ma is odatették magukat, ezért minden alkalommal ki kell emelni őket, mert nagyon fontos, hogy mindig mellettünk vannak.

Volt-e külön jelentősége, hogy a kerületi rivális otthonában játszottunk?

Nem igazán… Mi minden meccsre ugyanúgy készülünk, játékosaimnak az év elején elmondtam, hogy előttünk áll 15 döntő összecsapás, a Budapest Kupa, plusz az osztályozó, ennek szellemében lépjünk pályára minden alkalommal. Folyamatos nyomás alatt tud fejlődni a csapat, ezekből a helyzetekből kell jól kijönni, jelen pillanatban a második félév második mérkőzését hoztuk, ennek kiértékelése lesz a jövő hét elején is onnantól fogva – úgy ahogy a profi csapatok a következő mérkőzésre koncentrálunk, nem nézünk a hátunk mögé, mert csakis saját magunknak kell megfelelnünk.

bottom of page