top of page

Csepel TC U15 félévi értékelő: „látszódik az előrelépés, azt hiszem ez a legfontosabb”

Tovább folytatjuk a Csepel TC korosztályos csapatainak górcső alá vételét, ahol az MLSZ Regionális U-15 Alap Közép Csoportjában szereplő kék-piros egyletünk teljesítményét összegezte Váczi Dániel szakvezető.



Ebben a szezonban jóval erősebb játékerőt képviselő csapatokkal találkoztunk, mint az előző bajnokságban, ahol szerepeltünk ezt hamar meg is tapasztalhatták a gyerekek. Amennyiben játékosaim fejlődését nézzük, mindenképpen örülök, hogy hogy olyan csapatokkal találkozhattunk, akik előrébb tartanak a tanulási folyamatban. Az eredmények tekintetében ugyan nem alakult túl pozitívan ez a félév számunka (megjegyzendő: nagyon sokszor a szerencse sem állt az oldalunkra) ami miatt nem történt tragédia, hiszen az elsődleges cél nem az eredményesség, hanem az, hogy a gyerekeken látszódjon a fejlődés. Napról-napra, mérkőzésről- mérkőzésre látszódik az előrelépés, azt hiszem ez a legfontosabb! Ami a pozitívumok körébe tartozik az, hogy csatlakoztak hozzánk olyan játékosok is, akik minőségben is erősítést jelentenek, illetve jó személyiségek is akik remekül beilleszkedtek a társaságba. Összességében le a kalappal a gyerekek előtt: bárki is volt az ellenfelünk, mindig a saját játékunkat játszani!

Hogyan tovább?

A felkészülést január második hetében fogjuk elkezdeni, sok mérkőzést kötöttünk le, illetve a futsal meccsek is színesítik majd a programot. Rengeteg munka vár ránk annak érdekében, hogy a játékunk eredményekkel is párosuljon a jövőben. Mindenesetre örömteli, hogy a téli szünet alatt amikor a Béka tér felé autóztam, szinte minden alkalommal láttam valakit a csapatból gyakorolni a pályán. Úgy gondolom ez is jól mutatja, hogy mennyire szeretnének fejlődni a gyerekek, illetve hogy milyen fontos számukra a labdarúgás! Mindenkinek Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!

bottom of page