top of page

Csepel TC U7 félévi értékelő: „Nem is lehetnék büszkébb erre a csapatra!”A Csepel TC legifjabb korosztálya az U7- es is befejezte a 2023-as esztendőt,ami a gyerekek fejlődése szempontjából meglehetős

A Csepel TC legifjabb korosztálya az U7- es is befejezte a 2023-as esztendőt, ami a gyerekek fejlődése szempontjából meglehetősen fontosnak bizonyult. Erről bővebben Pereszlényi András csapatvezető számolt be.


Egy fantasztikus szezont zártunk 2023- ban! Szeptemberben együtt kezdtük el ezt a különleges utat, és most itt vagyunk, hogy együtt ünnepeljük meg az év végét. Nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy a gyerekek mindannyian keményen dolgoztak, megalkuvást nem ismerve küzdöttetek a pályán, és példamutató módon támogatták egymást. Edzőként nem is lehetnék büszkébb erre a csapatra. Köszönöm a szülőknek, hogy mindig, minden körülmények között jelen voltak, támogatásukkal hozzájárultak ahhoz, hogy ez a szezon ilyen emlékezetessé váljon mindannyiunk számára. Játékosaimnak azt kívánom, hogy pihenjenek jól a téli szünet alatt, gyűjtsenek erőt, és készüljenek fel a következő szezon kihívásaira. A csapat első edzése 2024 január 9-én lesz teremben. Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!




bottom of page