top of page

Edzői Értékelés az U11-es Csapat 2023/2024-es Szezonjáról

Egy rendkívül tanulságos szezonon vagyunk túl, amely során minden területen jelentős fejlődést értünk el. Az idény elején azzal a céllal vágtunk neki a munkának, hogy minden játékosunknak biztosítsuk a lehetőséget a fejlődésre és a játék élvezetére. A magas létszámnak köszönhetően a szezon végére két csapatot is ki tudtunk alakítani, lehetővé téve, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb szinten edzhessen és versenyezhessen.


Az edzőmérkőzések kiváló alkalmat adtak arra, hogy gyakoroljuk a tanultakat, finomítsuk a technikai és taktikai elemeket, valamint összeszokjunk csapatként. Számos utánpótlás tornán vettünk részt, ahol a játékosaink nagy lelkesedéssel és kitartással szerepeltek, bemutatva tehetségüket és elszántságukat.


Természetesen az idény fontos részét képezte a Bozsik program is, ahol rendszeresen képviseltük egyesületünket. Itt nem az eredmények voltak a legfontosabbak, hanem az, hogy a gyerekek játékos környezetben tanuljanak és fejlődjenek. Ezeken a rendezvényeken nagyszerű tapasztalatokat szereztek, új barátságokat kötöttek és élvezték a futball örömét.

Külön szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek az egész szezon során nyújtott támogatásukért és biztatásukért. Az ő jelenlétük és segítségük nélkül nem lett volna ilyen sikeres ez az évad.


Reméljük, hogy a következő szezonban is hasonló lelkesedéssel és elkötelezettséggel folytathatjuk a munkát!


Andris Bá87 views0 comments

Comments


bottom of page