top of page

Edzői Értékelés az U15-ös Csapat 2023/2024-es Szezonjáról

Eseménydús szezonon van túl a csapat minden szempontból. A srácok megismerkedtek egy magasabb szintű bajnoksággal, mint ahol előző szezonban játszottak hétről hétre. Megtapasztalták idén, hogy a labdarúgás sok területén nagy fejlődésre van szükségük, ha céljuk, hogy a labdarúgásban magasabb szintre jussanak. Sok megpróbáltatás jött szembe a pályán a mérkőzéseken, és ezen kívül pedig az iskolákban a felvételiken is helyt kellett állniuk a gyerekeknek. Ez sok mindenkinek nagy "falat" volt, de gratulálok nekik, hogy igyekeztek mindkét oldalon megfelelni, és a lehető legjobban teljesíteni!


Több játékosom egyénileg hatalmas fejlődésen ment keresztül, ami nagyon fontos.

Mint csapat, sokszor szép teljesítményt tudtunk nyújtani, ami nem mindig párosult eredménnyel/győzelemmel, de a futballban nem is mindig ez a legfontosabb! Sok programon is részt vettünk együtt a srácokkal idén, gondolok itt csapatprogramokra és válogatott mérkőzések megtekintésére, ami kicsit jobban össze is hozta a csapatot. Örömteli volt látni, hogy ha valaki elsétált a sportpálya környékén, szinte mindig találkozott az U-15-ös csapat valamelyik tagjával, aki éppen külön gyakorolt és próbálta fejleszteni magát. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy jó pár játékosomban megvan ez a fajta alázat és elhivatottság a futball iránt. Ez a plusz elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki elérjen valamit a labdarúgásban.


Összességében büszke vagyok a srácokra. A sok nehézség ellenére sok élményt és tapasztalatot tudtak szerezni a szezon alatt. Kívánom mindenkinek a jövőben, hogy érje el azokat a célokat a pályán és a pályán kívül, amit kitűzött maga elé! Köszönöm a csapatnak az egész éves teljesítményét és hozzáállását!


Váczi Dániel107 views0 comments

Comentarios


bottom of page