top of page

Edzői Értékelés az U9-es Csapat 2023/2024-es Szezonjáról

Egy nagyon kemény szezonon vagyunk túl, és a gyerekek nagyon nagy fejlődésen mentek át. Nyáron, amikor átvettem az U9-es korosztályt, 13-14 fővel indultunk el, és a nyár végére 32 fővel tudtunk dolgozni. Nagyon nehéz dolgunk volt, de megtudtuk oldani. Az év során edzőmérkőzéseken és tornákon szerepeltünk, és hétről hétre lehetett látni a fejlődést. Minden mérkőzésen és tornán azon voltak, hogy a legjobbat nyújtsák. Bozsik tornákon is részt vettünk, és itt is megmutattuk a játéktudásunkat. Ezeket a rendezvényeket nagyon szerették, mert sok gólt és sok helyzetet dolgoztak ki.


Szeretném megköszönni a szülőknek elsősorban, hogy minden edzésre és mérkőzésre elhozták a gyereküket. A másik fontos dolog, hogy a gyerekek hozzáállása példás volt 1-től a 32 főig. Meg szeretném köszönni Magyar Balázsnak, kollégámnak, akivel egybe tartottuk ezt a csodálatos családot. A foci és az iskola mellett is odaadóan dolgozott.


Ami az én részemet illeti, könnyes búcsúval köszönök el a csapattól és a klubtól. Csepeli nevelés vagyok és csepeli lakos, mindig vissza fogok emlékezni ezekre a pillanatokra.


Köszönjük szépen.

Baksa Ákos - Magyar Balázs161 views0 comments

تعليقات


bottom of page