top of page

Nagyot léphetünk a "Tintahalak" ellen

Ellenfelünk utolsó három mérkőzését rendre a kamaraerdei sportközpontban rendezte meg, így szombaton csapatunk is a Kánai úton mérkőzik meg kerületi riválisával. A hétközi kupamérkőzésen sikerült a másik, ugyancsak csepeli ellenfelünket búcsúztatni a Budapest Kupából, ami kiváló löketet adhat a bajnoki szereplésben.

Na, de lássuk, hogyan is teljesít a THSE Szabadkikötő csapata. Tavaly sikerült nagy arányú győzelemmel bebiztosítanunk a tabella első helyét, ami jó ómen lehet a hétvégére. Ellenfelünk azonban az utóbbi 5 mérkőzésén sikerült veretlennek maradnia, melyek közül egyik a jelenleg első helyen álló Unione FC csapata, akiktől sikerült egy gól nélküli döntetlennel pontot rabolniuk. Ezen kívül a Gázgyár együttesének 4-et, az 1908 SZAC-nak pedig 6-ot is tudtak rúgni különösebb gond nélkül. Összességében látszik, hogy az őszi szezonban gyengébb teljesítményt nyújtó csapata rálépett a gázra és nem kérnek a BLSZ II. osztályból a 2023/23-es idényben.

A mieink továbbra is magabiztos eredményeket produkálnak mind a bajnokságban, mind a kupában. 2023-ban a mérleg eddig 100%-os és úgy látszik, hogy Lázok János együttese nem enged a bajnoki címből más csapatnak. Kifejezetten jól sülne el, ha a győzelmi sorozat tovább folytatódna, ugyanis a mérkőzésünk előtt kettő topcsapat, a 43. számú Építők és az Unione FC mérkőzik meg, ahol kiderül, hogy előbbi szakad le az élbolytól vagy utóbbihoz kerülünk ismét közelebb. Bárhogy is alakul, a Csepel TC-s labdarúgók szeme előtt továbbra is egy cél lebeg, hogy idén az első helyet megcélozva jusson fel a magasabb osztályba.

89 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page