top of page

Őszi elsőséget ért az Unione elleni siker

Amennyiben az előző fordulóban rendkívül fontosnak tartott mérkőzést játszott (és nyert meg) a Csepel TC férfi együttese az 1908 SZAC otthonában, úgy a mostani, Unione elleni bajnoki duplán is presztízs összecsapásnak számított melynek több tétje is volt. A meglehetősen irreális körülmények közepette lejátszott mérkőzés azt hozta amire számíthattunk: hatalmas küzdelmet, részünkről egy értékesített, a hazaiak által pedig egy kihagyott 11-est, ami hosszú idő után végre ismét Csepel győzelmet és őszi elsőséget eredményezett.Unione FC- Csepel TC 0:1 (0:1)


III. Kerületi TVE Sporttelep, Jv.: Czene- Joó Ádám (Ujhelyi Norbert, Fekete

László)


Unione FC: Tavasi A. – Paár E., Koplányi G., Kulcsár T., Gazdik D. (Kavali V. ’80), Téglás B., Horváth B. (Bán B. ’57), Radovits Á. (Szabó T. ’57), Nagy T., Vass Sz., Aribi Hassan K. Vezetőedző: Szabó András


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs (Takács László ’46), Torda Bence (Gere Zoltán ’72), Mészáros László (Pócsa Csaba ’80), Németh Zoltán, Pesuth Simon, Mészáros Roland (Kristó Dominik ’89), Vörös Bence, Balogh Bence (Bencze Márton ’40)

Vezetőedző: Zsivóczky- Pandel Gyula


Gólszerzők: Balogh Bence ’40 (11- ből)Zsivoczky – Pandel Gyula:

"Most azt az időszakunkat éljük, hogy elsősorban akarati tényezőknek köszönhetően kiszenvedjük a győzelmeket. Ez azonban éppen olyan értékes, mintha azt jó játékkal tettük volna. Eléggé irreális körülmények között játszottunk a hatalmas szél okán, ami az első félidőben bennünket, a másodikban ellenfelünket segítette. Az első játékrészben maximálisan domináltunk, ellenfelünk el sem jött a kapunkig, csak az volt a gond, hogy ebből nem tudtunk szert tenni nagyobb előnyre… Egy jogos 11-ből sikerült megszereznünk a vezetést. A második félidőben fordult a kocka, ellenfelünket támogatta a szél, de a játék képe alapján hatalmas különbség nem mutatkozott a két csapat között. Azt kértem játékosaimtól, hogy próbáljuk a középpályán 2-3 passzt megcsinálni és utána indítsuk el mind a jobb, mind a bal oldalunkat, amit csak részben sikerült kivitelezni. Mindkét csapatnak voltak komoly gólszerzési lehetőségei ebben a félidőben, sőt egy figyelmetlenséget követően Kulcsár ki tudott lépni, amiből 11-es született, de szerencsénkre a végrehajtó elhibázta. Ezen kívül volt Szűcs Kikinek egy hatalmas bravúrja, amivel góltól mentette meg a csapatunkat, ami összességében győzelmet is eredményezett. Összességében kiszenvedtük, kiizzadtuk, kiszurkoltuk ezt a számunkra jelentőségteljes sikert. Immár matematikailag is az élen végeztünk az őszi szezonban, de van még egy fontos mérkőzés hátra, amit ugyancsak szeretnénk győzelemmel abszolválni. Ezt követően majd fújunk egyet és a következő szezonban igyekszünk még jobb teljesítménnyel előrukkolni. Köszönöm a szurkolóinknak a mai meccset is, nagyon jó hangulatot csináltak, minden alkalommal azt mondom: ők a 12. játékosai a csapatnak!"

Comments


bottom of page