top of page

UP: csapatainkat ismét elkerülte a vereség

Az előző hetihez hasonlóan április utolsó játéknapján is jól teljesítettek a kék-piros utánpótlásban pallérozódó labdarúgóink. Az U19 percekkel maradt le a sikerről, az U17 két győzelmet is elkönyvelhetett, az U16 és az U13 is magabiztosan tett szert újabb bajnoki pontokra.


MLSZ REG U-19 ÉNY 7-12. HELY 6. forduló


Zsivoczky- Pandel Péter:

Ellenfelünk nem kapott még ki a rájátszásban, az volt a cél, hogy ellenünk legyen meg az első vereségük. Az első félidő elképesztő volt! Rengeteget voltunk az ellenfél térfelén, nagyon gyorsan mentünk át védekezésből támadásba és kimondottan sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, amiből ha csak egyet is, de sikerült gólra váltani. A második félidő kiegyenlítettebb volt és bár akadt lehetőségünk lezárni a mérkőzést, sajnos ez nem sikerült. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindenkinek lehetőséget kell biztosítani aki szorgalmasan jár edzésre, ez is egy cél nálunk, így sokat cseréltem a második félidőben. Amennyiben csupán az eredményt néztem volna, akkor nem változtattam volna ennyit. Akik beálltak jól teljesítettek, sajnos egy rossz védelmi helyezkedés illetve egy balul sikerült kijövetel miatt kaptunk egy gólt, így döntetlen lett a mérkőzés.



MLSZ Regionális U17, Délnyugat, Alsóház 9. forduló


Ambruzs Szabolcs:

Szerencsére a meccset más ritmusban tudtuk elkezdeni, mint az első mérkőzésünkön. Hamar megtudtuk szerezni a vezetést és ez segített minket a továbbiakban. Jó szériában van a csapat és reméljük, hogy ez az utolsó pár meccs után is elmondható lesz.



MLSZ Regionális U17, Délnyugat, Alsóház 10. forduló


Baksa Ákos:

Megint egy hosszú túrán vett részt a csapat, ez volt az utolsó hosszú utazásunk a bajnokságban, az utóbbi egy hónapban sok- sok kilométert tettünk meg. Büszkék vagyunk a csapatra, hogy az ilyen jellegű túrákat viszonylag jól viselték ami példás magatartást és kitűnő hozzáállást jelez. Nagyon jól kezdtük a meccset, gyorsan vezetést is szereztünk egy szép támadásból, ám egy perccel később már kaptunk is egy gólt védelmi hibából adódóan. (Ezt aztán át is beszéltük később a fiúkkal)
Nagyon ”hosszúak voltunk” az első félidőben, szinte minden poszton el voltunk csúszva. Ám nem adtuk fel, mentünk tovább és szép helyzetek alakítottunk ki, melyeket gólokra is tudtunk váltani. Amiért ilyen sokat utaztunk, a három pontot elhoztuk Szigetvárról, egy olyan csapattal szemben, akik futballpályára és sportemberhez méltatlan viselkedést produkáltak mind a játéktéren, mind pedig a kispadon. A bajnokságból még 3 meccs van hátra abból kettőn nehezebb ellenfelekkel találkozunk. Ezeket is „be kéne húznunk” ahhoz, hogy megtudjuk nyerni a kiírást. A csapatban abszolút benne van ez a lehetőség


MLSZ Regionális U-16 Dél-Nyugat 18. forduló


Pereszlényi András:

Büszke vagyok a csapat elképesztő teljesítményére. Bár a kezdeti időszakban voltak nehézségeink, örömteli, ahogyan rendeztük sorainkat és küzdöttünk az egész meccsen. Az eredmény nem csupán azért remek, mert ilyen magabiztos, hanem azért is, mert kivétel nélkül összes játékosunk hozzájárult. A csapat egységesen jól teljesített, ugyanakkor nem szabad elfeledkezni arról, hogy a fejlődésnek mindig van további periódusa, a csapat ma látott elhivatottsága bizonyítja, hogy a további fejlődésnek nincs akadálya. Gratulálok a mai győzelemhez és bízom benne, hogy az előttünk álló két bajnoki mérkőzésen hasonlóan kitartó és elkötelezett teljesítményt láthatunk majd.


BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP TAVASZI "F" CSOPORT 1. forduló


Kornis Dávid:

Gratulálok a srácoknak az ötgólos sikerhez, ám az az igazság, hogy a játékkal sajnos nem vagyok teljesen elégedett. Sok hibával, dekoncentráltan, pontatlan passzokkal, gyakran rossz labdaátvételekkel játszottak a srácok. A helyzetek kihasználása viszont egyre biztatóbb, főleg a pontrúgásoknál. Ami viszont kiemelendő az az egyre inkább észrevehető csapatösszhang... Az előttünk álló mérkőzésig igyekszünk kijavítani a hibákat és a találkozón egy ennél is jobb játékot bemutatni.



136 views0 comments
bottom of page