top of page

Magabiztos sikerrel zárt az utánpótlásunk

Utánpótlás csapataink java része befejezte a 2022/2023-as bajnoki szezont, de a végére maradt még egy presztízsmérkőzés a szomszédvár Budafok és a Csepel U19-es együttesi között. A tabellán egymás közvetlen szomszédságában elhelyezkedő két csapat legutóbb gólnélküli döntetlenre végzett egymással a Béke téren, így ezúttal is nagy csatára lehetett számítani. Ez be is jött, így a végén a mieink örülhettek jobban: a győzelemnek és annak, hogy riválisukat végül megelőzték a bajnokság finisében. A Csepel TC utolsó mérkőzését az

U13-as együttes játsszotta június 3-án az Ikarus vendégeként.


MLSZ REG U-19 ÉNY 7-12. HELY 10. forduló


Zsivoczky- Pandel Péter:

Budafokon zártuk a szezont. Kiélezett mérkőzésre számítottunk ugyanis egy ponttal volt előttünk a házigazda, tudtuk, hogy csak győzelem esetén tudunk előre lépni a bajnokságban. A nagy hőség és a műfüves játéktér sem kedvezett a játékosoknak, mégis nagyon intenzív mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. Végig motivált és alázatos srácokat láttam a pályán és bár nem mi szereztük meg a vezetést, valahogy végig az volt az érzésem hogy meg lesz ez a mérkőzés! Szép kombinatív játékot mutattunk be, főleg a második félidőben és sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményükért, illetve köszönöm a szülőknek az egész éves biztatást és segítséget.

Csupán egyetlen mérkőzése maradt hátra a Csepel TC utánpótlásának, egészen pontosan az U13-as együttesnek, akik igencsak mostoha körülmények között, rekkenő hőségben és az ilyen időben elviselhetetlenül forró műfüves talajon játszották le szezonzáró találkozójukat az amúgy kiváló füves pályával is rendelkező Ikarus otthonában. Minden dicséret megilleti Kornis Dávid tanítványait, akik az összes hátráltató körülmény ellenére magabiztos győzelemmel zárták le a bajnokságot, s megérdemelten térhetnek nyári pihenőre.


BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP Tavaszi F CSOPORT 7. forduló


Kornis Dávid:

Az utolsó fordulóban az IKARUS BSE II. csapatához látogattunk. Nem volt könnyű mérkőzés, ugyanis a nagy hőség mellé még műfüves játéktér is társult, ami alaposan felforrósodott a meccs idejére… Sajnos több játékosomnak is megégett a talpa. Ennek ellenére magabiztos győzelmet arattunk. Mi diktáltuk az iramot és irányítottuk a játékot. Szép labdakihozatalaink voltak, jól járattuk és tartottuk a labdát. Büszke vagyok a srácokra a tavasszal nyújtott teljesítményükért! Ugyan ebben a korosztályban nincs kimondott bajnoki tabella, de ősszel a csoportban az utolsó előttiek voltak, most pedig a jóval előkelőbb, 2. helyen végeztünk. Azt hiszem, ez sok mindent elmond arról, hogy az elmúlt 4-5 hónapban milyen fejlődésen mentek át csapatként és egyénileg is, bízom benne, hogy az őszi folytatás is ilyen lesz vagy talán még ennél is jobb!

Comments


bottom of page