top of page

Visszavágástól fűtve várjuk a Budafokot

Ugyan jelenleg szinte minden az 1848 -as szabadságharc 176. évfordulója és március 15 -e dicső emléke előtt tiszteleg és annak szellemében zajlik, ne feledkezzünk meg róla, hogy a Csepel TC férfi együttese komoly erőpróba elé néz március 17- én.



Vasárnap az a Budafoki MTE II gárdája látogat a Béke térre, akik ez idáig egyetlen pontveszteségünket okozták ebben a bajnokságban 2023 szeptemberében, amikor is a Promontor utcában 2:1 arányú vereséget szenvedtünk. Azóta persze sok víz lefolyt a Kis Duna- ágon és a nagy Dunán is, így a két egylet már más pozícióból, ám egymás közvetlen szomszédságából várhatja a vasárnapi összecsapást, ahol bizony sok minden eldőlhet a bajnokság további sorsát illetően. A BMTE II 13-4-2-es mutatóval és 43 ponttal áll a tabella 2. helyén, ebből idegenben 7-2-0 a mutatója, azaz még nem szenvedett vereséget vendégként, döntetlent az Issimo (2:2) és a TFSE otthonában (0:0) ért el ez idáig. Az újvidéki származású Pozder Nenad együttese a legutóbbi játéknapon Földi Dániel két találatával 2:1-re verte a hátsó régióban elhelyezkedő II. kerületi UFC-t, így egymás utáni két sikerrel várhatja a mieink elleni összecsapást. A Csepel TC a vasárnapi mérkőzés okán kicsit megvariálta heti felkészülését, így szombat délelőtt is edzést vezényel a fiúknak Zsivóczky Gyula vezetőedző, aki a helyszínen nézte meg a Budafok előző bajnoki meccsét és elmondta, hogy masszív, stabil együttes benyomását keltette a dél-budai alakulat. Ennek tudatában nem számít könnyű mérkőzésre, de abban biztos, hogy tanítványai mindent megtesznek majd azért, hogy méltóképpen kiszolgálják a remélhetőleg szép számmal kilátogató csepeli szurkolósereget.



A Csepel TC - Budafoki MTE II összecsapás március 17-én, vasárnap 15 órakor kezdődik majd, a meccset Apkó Tamás vezeti majd, akinek Sudicky Bálint és Pusztai Gergely segítik a munkáját. A mérkőzés előtt a Csepel TC öt héten át tartó Téli Labdarúgó Kupájának résztvevőit díjazza majd egyesületünk, akik a Csepel Stadionban vehetik át jól megérdemelt elismeréseiket.

147 views0 comments
bottom of page