top of page

Magabiztos győzelem a sereghajtó otthonában

Azt már előre tudtuk, hogy riválisaink sikerrel vették a BLSZ I. osztályának 26. fordulóját, így elengedhetetlen győzelmet kellett kivívnunk a sereghajó Ikarus otthonában, ami végül meg is valósult.


Ikarus BSE – Csepel TC 0:5 (0:3)


Mátyásföld, Jv.: Bereczki Miklós (Rózsa Gergely, Lantos Tamás)


Ikarus: Tuza Zs. – Járja E., Darvas A., Papp G., Juhász Á., Ferkel M., Schile B., Pongor P., Balaska M., Makai B., Borbély A.

Vezetőedző: Lőrincz Emil


Csepel: Szűcs Krisztián (Kovács Dániel ’66) – Bende János, Németh Zoltán, Zsivoczky Pandel Péter (Seregy Tamás ’75), Menyhei Gergely, Gauzer Levente (Csákány Levente ’52), Kristó Dominik, Mészáros Roland, Szabó László (Jencsik Szilárd ’75), Vörös Bence, Pócsa Csaba

Vezetőedző: Pereszlényi András


Gólszerzők: Zsivoczky-Péter (3) ’6, ’13, ’68, Kristó Dominik ’67, Seregy Tamás ’87


Pereszlényi András:

Gratulálok a csapatnak az impresszív benyomást keltő teljesítményért! Jól játszottak, amit öt gólunk is fémjelez. Védelmünk is remekül teljesített, sikerült teljesen lezárni az ellenfél támadásait. Az átadások és a passzok szintén nagyon jól működtek, ami lehetővé tette a csapatnak, hogy folyamatos nyomás alatt tartsa az ellenfelet. Külön kiemelném a csapat szervezett játékát és a jól felépített támadásokat. Egységesen mozogtunk, és a játékosok közötti kommunikáció kiválóan működött. Fegyelmezetten tartották magukat a játéktervhez, nem engedték meg az ellenfélnek, hogy átvegyék a kezdeményezést, miközben kapusunk is kiválóan teljesített. Hozzáteszem, hogy a mérkőzés során több lehetőséget hagytunk kihasználatlanul, emellett néhány alkalommal kihagyott a védekezésünk, amit az ellenfél kishíján kihasznált. Összességében azonban elégedett vagyok a csapat teljesítményével, továbbra is keményen kell dolgoznunk, és igyekeznünk kell, mert a következő mérkőzés mindig egy új kihívás! Köszönet a stábnak az elengedhetetlen segítségért és a mindig kiváló csepeli szurkolótábornak a nélkülözhetetlen támogatásért!

Recent Posts

See All
bottom of page