top of page

Nehéz kezdés után csapatunk az Issimo otthonában hengerelt

Nem számítottunk könnyű meccsre, ami az elején be is bizonyosodott, ám bajnoki címre törő csapatunkban hamar tudatosult, hogy amennyiben szeretné megvalósítani céljainak egyikét, akkor hamarjában össze kell kapnia magát. Ez a második félidőre teljes mértékben megvalósult, és gólokkal is párosult, így továbbra sem tértek le labdarúgóink arról az útról, amin hosszú hónapok óta haladnak.



ISSIMO SE – CSEPEL TC 1:6 (1:1)


Vasgolyó Sportcentrum, Jv.: Fekete László (Kiss Balázs, Bereczki Miklós)


XV. Ker. ISSIMO SE: Tóth A. – Héjjas Zs., Nagy D., Sztojanovits Z. (Szombathi D. 79), Gál T. (Kolozsi Gy. ’71), Hajdi P., Faragó M., Forgács B., Lázár Zs., Kovács K., Youla Soulaymane (Zabos Z. ’60)

Vezetőedző: Domján Norbert


CSEPEL TC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs, Torda Bence (Bencze Márton ’60), Mészáros László (Sükösd Krisztián ’60), Németh Zoltán, Dunai András (Takács László’70), Urbin Márk (Gauzer Levente ’70), Pesuth Simon (Vörös Bence ’46), Gere Zoltán, Mészáros Roland

Vezetőedző: Zsivoczky- Pandel Gyula


Gólszerző: Faragó M. ’2, ill. Dunai András (3)’30, ’47, ’69 Mészáros László ’53, Németh Zoltán ’57, Takács László ’79


Zsivoczky – Pandel Gyula:

Az első öt percben egy kicsit megijesztett bennünket az Issimo, mert egy védelmi hibát követően kaptunk egy elkerülhető gólt, de játékosaim nagyon jól reagálták le a történteket és azt mondhatom, hogy ezt követően talán a tavaszi szezon egyik legjobb játékával sikerült előrukkolni. Miután átvettük a játék irányítását, azt gondolom, hogy egy pillanatig nem volt kérdéses az, hogy hogyan alakul a mérkőzés végkimenetele, főképpen a második játékrészben játszottunk jól, ahol szebbnél szebb gólokat is szereztünk. Nagyszerű játékkal hoztuk le az ötös sorozatunk harmadik meccsét, és most egyáltalán nem éreztem a csapaton semmilyen fásultságot, enerváltságot, mindenki nagyon nagy kedvvel játszott. Nagyon örülünk a sikernek, ugyan kevés időnk van a regenerációra, amit igyekszünk maximálisan kihasználni és megyünk tovább a megkezdett úton. Vannak még fontos mérkőzéseink úgy a Budapest Kupában, mint a bajnokságban, a céljaink pedig változatlanok. Nagyon jó érzés volt látni, hogy szurkolóink tényleg mindenhová elkísérnek bennünket, és kitartanak mellettünk, ez minden egyes mérkőzésen plusz erőt jelent a csapatnak. Összességében gratulálok a csapatnak, az első öt perc kivételével jól teljesítettek!



113 views0 comments
bottom of page